Life

Cel mai îndrăgit cuplu de radio s-a destrămat. Miss Planet 2019, motivul principal al rupturii dintre Flick și Popescu?

23.12.2020 | 08:30
Cel mai indragit cuplu de radio sa destramat Miss Planet 2019 motivul principal al rupturii dintre Flick si Popescu
Cel mai, Flick și Popescu
ADVERTISEMENT

Vestea cum că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea radioului s-a destrămat a șocat o țară întreagă. S-au aflat acum motivele separării dintre Flick și Popescu.

Se pare că Răzvan Popescu și Flick, pe numele său real Flicea Sebastian Andrei, au avut parte de anumite certuri și momente tensionate în urma cărora au decis să încheie celebra colaborare de la radio.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a aflat care ar fi motivul destrămării celebrului cuplu din FM și se pare că între cei doi foști colegi ar fi fost ceva mai mult decât simple dispute și tensiuni.

Care sunt motivele rupturii dintre Flick și Popescu?

Flick a refuzat chiar să participe la campania organizată de Radio Zu, intitulată ”Orașul Faptelor Bune” și și-ar fi dat chiar și demisia. În plus, pe conturile de pe rețelele de socializare ale domnului Rimă nu mai apare nicio fotografie alături de Răzvan Popescu, cel din urmă afișându-se totuși cu zâmbetul pe buze alături de colegii săi de la radio.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Popescu Razvan (@popescudelaradio)

Unele surse mărturisesc că adevăratul motiv al rupturii dintre Flick și Răzvan Popescu ar fi chiar soția domnului Rimă, Denisa Hodişan, care i-ar fi interzis acestuia să mai aibă vreo legătură cu Răzvan Popescu.

”S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia, după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit”, a declarat o sursă cu privire la restricțiile impuse de Miss Planet 2019.

ADVERTISEMENT

În luna mai a acestui an, Flick și Denisa și-au unit destinele în secret, în Creta. Nașii celor doi au fost Daniel Buzdugan și soția sa, iar cadrul ceremoniei a fost unul de poveste, dovadă fiind fotografiile postate pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

”Tu ești cheie, eu sunt lacăt
Și ești totul pentru mine.
Dacă lumea are capăt
Atunci vreau să-l văd cu tine❤️
, a scris Flick în dreptul imaginilor.

ADVERTISEMENT