Carousel hot news

Pictorial inedit: Prodanca, goală alături de Reghe!

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au realizat recent unul dintre cele mai îndrăzneţe pictoriale pe care le-au făcut vreodată....
18.09.2013 | 21:37

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au realizat recent unul dintre cele mai îndrăzneţe pictoriale pe care le-au făcut vreodată.

Povesteşte Anamaria în TABU despre felul în care a fost cerută în căsătorie de Laurenţiu, după ce au apărut primele fotografii ale ei “îmbrăcată” nud… Totul se întâmpla în 2007: “Laur a luat revista în care erau pozele cu mine şi mi-a povestit că tot zborul pînă în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul. A doua zi m-a sunat şi m-a întrebat: înd scapi de la televiziune?>> Eu i-am spus că nu ştiu, probabil pe la ora două, după şedinţă. Ce mi-a spus el? ă ţi-am făcut rezervare la avion pentru după-amiaza asta, găseşti biletul la aeroport>>.

Nici măcar nu m-a întrebat dacă am chef sau nu să mă duc în Germania. Nu m-a lăsat să respir. Se purta sigur pe el, ca şi cum relaţia noastră nu fusese întreruptă niciodata. Dar ştim amîndoi că sîntem hărăziţi unul celuilalt. Aşa că nu am protestat, mi-am făcut rapid bagajele şi am fugit în Germania pentru un weekend. În aceeaşi seară, Laur m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui”.

61386545 61386546 61386547

SURSA: TABU

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri