Fotbal international

Cel mai loial fan al lui Charlton Athletic a decedat din cauza coronavirusului: „A fost cel mai dedicat suporter!”

26.03.2020 | 14:47
Cel mai loial fan al lui Charlton Athletic a decedat din cauza coronavirusului A fost cel mai dedicat suporter
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a afectat întreaga planetă, iar din cauza infecției un suporter de doar 38 de ani al lui Charlton Athletic, club din liga a doua din Anglia, a decedat.

Seb Lewis nu era un suporter obișnuit, ci era unul dintre cei mai iubiți fani ai clubului, fiind cunoscut până și de jucătorii lui Charlton. Seb Lewis participase la nu mai puțin de 1.076 de meciuri consecutive, fiind mereu aproape de echipa sa de suflet.

ADVERTISEMENT

Cel mai loial fan al lui Charlton Athletic a decedat din cauza coronavirusului

Seb Lewis a fost unul dintre cei mai loiali suporteri din istoria fotbalului din Anglia, dar din păcate a fost răpus de coronavirus la doar 38 de ani, iar Charlton Athletic, clubul pe care l-a susținut până la ultima suflare, a postat pe rețelele de socializare vestea tristă și l-a omagiat pe suporter.

„Suntem de-a dreptul devastați de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai dedicați, loiali și populari suporteri. Seb Lewis a murit la 38 de ani. Niciun meci nu va mai fi la fel fără tine în tribune!”, a fost mesajul postat de club pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Charlton și-au amintit de cel mai loial suporter al lor

Și fotbaliștii lui Charlton au fost sensibilizați profund de moartea lui Seb Lewis, iar mulți dintre aceștia i-au lăsat mai multe mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Lewis Page, fundașul lui Charlton, a reacționat printre primii la aflarea tristei vești: „Este atât de trist! Odihnește-te în pace, Seb! Ai dat dovadă de mare caracter de fiecare dată când ne-am întâlnit. Condoleanțe familiei!”.

ADVERTISEMENT

Jason Eull, un fost atacant al lui Charlton Athletic, a reacționat la aflarea veștii, mărturisind că nu îl va uita niciodată pe Seb Lewis: „Te-ai dus, dar nu vei fi niciodată uitat!”.

În ultima săptămână, Seb Lewis postase un filmuleț pe rețelele de socializare, în care arăta cum respiră doar cu ajutorul unei măști cu oxigen.

ADVERTISEMENT
  • 22 este locul pe care Charlton Athletic îl ocupă în Championship, cu 39 de puncte
Tags: