Sport

Cel mai mare câștig realizat vreodată pe un bilet cu miză de doar 2 lei? Un ploieștean a dat lovitura cu investiție minimă

Se spune că pentru a face profit mare este nevoie să investești sume importante. Nu este întotdeauna cazul și la pariuri, așa cum a demonstrat un ploieștean foarte inspirat.
19.02.2022 | 21:31
Cel mai mare castig realizat vreodata pe un bilet cu miza de doar 2 lei Un ploiestean a dat lovitura cu investitie minima
Cel mai mare câștig realizat vreodată pe un bilet cu miză de doar 2 lei? Un ploieștean a dat lovitura cu investiție minimă
ADVERTISEMENT

Doar 11 evenimente au fost pe biletul jucat într-o agenție Superbet din Ploiești. Toate au fost alese corect, astfel că pariorul inspirat a plecat acasă cu o sumă uriașă: 53.415,17 lei.

Pariorul din Ploiești a obținut un bonus de 30 la sută din câștig din partea Superbet pentru că a avut 11 meciuri pe bilet!

A fost ajutat de cotele foarte bune pe care le-a prins, dar și de bonusurile oferite de Superbet. 30 la sută din câștig a venit din superbonus. Consultă și tu lista completă a bonusurilor SUPERBET pentru a face bilete “big win”.

ADVERTISEMENT

 

Biletul câștigător jucat la Ploiești

Toate cele 11 evenimente de pe bilet au avut cote 2,00 sau mai mult. Primul dintre ele, chiar de cotă 2,00, a fost 3+ goluri marcate în Mlada Boleslav – Jablonec, partidă din Cupa Cehiei. Gazdele au rezolvat cota și s-au impus cu 4-0.

În Superliga din Grecia, Panetolikos a primit vizita celor de la Lamia. S-a jucat 1 solist, la cotă 2,30. Gazdele s-au impus cu 1-0, gol în minutul 56. Tot în Grecia s-a jucat minimum două goluri pentru oaspeți în partida Atromitos – OFI Creta. S-a terminat 2-2, după ce gazdele au condus 2-0 la pauză.

ADVERTISEMENT

Super cote din Serie B. Trei partide din liga a doua italiană pe biletul pariorului inspirat. Toate bifate fără prea mari emoții

Mergem apoi în Serie B, la partida US Alessandria – Lecce, unde s-a jucat 1X și 0-2 goluri. S-a terminat 1-1, perfect pentru a bifa verde o cotă excelentă, 2,65. Tot în Serie B s-a jucat X/2 sau 2/2 în Crotone – Brescia. Cotă 2,90. Oaspeții s-au impus cu 1-0, scor înregistrat și la pauză.

Tot în Serie B, Frosinone a primit vizita celor de la Como. S-a jucat total goluri 0-1 marcate de gazde, la cotă 2,00. A fost 2-1 pentru osapeți, astfel că s-a bifat din nou verde.

ADVERTISEMENT

În Belgia s-a jucat partida Genk – Mechelen, cu GG3+, la cotă 2,00. Oaspeții s-au impus cu 4-1. Apoi, în Championship, s-a jucat X la pauză în partida Peterborough – Reading. A fost 0-0 scor final, deci cota 2,15 s-a bifat fără emoții.

A anticipat că Atletico Madrid se va încurca pe propriul teren în fața lui Levante, ultima clasată din Primera. Dar și că Bayern Munchen nu va câștiga la Salzburg

Cea mai mare cotă de pe bilet, 3,60, a fost bifată cu o inspirație incredibilă. La partida Altetico Madrid – Levante s-a jucat X2. Oaspeții, ultimii clasați în Primera Division, au dat lovitura pe terenul campioanei și s-au impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

O insiprație impresionantă a venit și la partida de Champions League RB Salzburg – Bayern Munchen. S-a jucat 1X, în ciuda faptului că bavarezii porneau ca mari favoriți. Cotă 3,20. S-a terminat 1-1, după ce austriecii au condus mare parte din meci.

În fine, ultimul meci de pe bilet a fost tot din Champions League. Doi solist la Inter Milano – Liverpool, cotă 2,13. “Cormoranii” s-au impus cu 2-0, chiar dacă e drept că victoria s-a conturat pe final.

Pariorul din Ploiești a demonstrat că se pot câștiga sume impresionante chiar și cu investiție minimă. Dar cu inspirație maximă. Și, desigur, bonusurile oferite de SUPERBET pot ajuta enorm. Verifică și tu lista completă a bonusurilor, se poate dovedi de mare ajutor.

ADVERTISEMENT