Sporturi

Cel mai mare fan al Simonei Halep! Video. Cum a reacționat Tania, nepoata româncei, după victoria cu Venus Williams

19.01.2019 | 14:30
Cel mai mare fan al Simonei Halep Video Cum a reactionat Tania nepoata romancei dupa victoria cu Venus Williams

Cum a reacționat nepoţica Simonei Halep după victoria cu Venus Williams. Simona Halep a obţinut calificarea în optimile de finală la primul turneu de Grand Slam al acestui sezon competiţional, Australian Open 2019, după ce a trecut în două seturi scurte de americanca Venus Williams, locul 36 WTA, scor 6-2, 6-3, după două ore şi 18 minute de joc. În continuare, liderul mondial din WTA o va întâlni la Melbourne pe sora acesteia, Serena Williams, în vârstă 37 de ani.

După meciul din turul al treilea, Simona Halep a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip adorabil cu nepoţica ei, care strigă foarte bucuroasă “Bravooo, Moniii!”. Mesajul de la descrierea materialului video este însoţit de multe inimioare. Videoclipul a adunat în mai puţin de o oră peste 65.000 de vizualizări şi mii de like-uri. Nici comentariile nu au lipsit, toţi urmăritorii liderului mondial fiind încântaţi de prezenţa micuţei Tania.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️❤️❤️❤️❤️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Nepoţica Simonei Halep s-a bucurat şi ea de victoria mătuşii ei

Este cunoscut faptul că Simona o îndrăgeşte enorm pe nepoţica ei, fiidca fratelui ei, Nicu Halep. De când Tania s-a născut, Simona a  publicat pe reţelele de socializare mai multe fotografii şi videoclipuri cu cea mică. Fanii româncei şi-au exprimat deja dorinţa de a vedea-o pe nepoţica Simonei în boxa oficială la meciurile din circuit. Până acum, acest lucru nu este posibil pentru că Tania este prea mică, iar regulamentele sunt drastice în cadrul turneelor.

În continuare, Simona va avea misiuni din ce în ce mai dificile la Melbourne. În optimile de finală, românca se va întâlni cu Serena Williams. Meciul lor va avea loc luni, la o oră pe care organizatorii o ovr anunţa duminică. “E o mare provocare să joc împotriva surorilor Williams. M-am descurcat foarte bine azi, Cu Venus e meciul perfect înainte de Serena. Ambele sunt mari campioane. Eu trebuie să rămân concentrată, e o mare provocare, trebuie să dau totul şi să mă bucur de moment. Clar, e o mare provocare, dar sunt pregătită”, a spus Simona la Melbourne după meciul cu Venus.