Sport

Cel mai mare mister din cariera lui Cristiano Ronaldo! Cum i-a dispărut un gol din palmares: „Încă numărăm”. Video

Cariera lui Cristiano Ronaldo este una impresionantă, plină cu recorduri, dar are parte şi de un mare mister. Din palmaresul portughezului a dispărut un gol marcat în 2010.
03.12.2021 | 20:22
Cel mai mare mister din cariera lui Cristiano Ronaldo Cum ia disparut un gol din palmares Inca numaram Video
ADVERTISEMENT
03-12-2021
18:22

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după „dubla” din meciul cu Arsenal

În ceea ce îl privește pe Cristiano Ronaldo, lusitanul consideră că reușitele cu Arsenal au fost golurile cu numerele 800 și 801 din carieră. La aproape 24 de ore distanță de la victoria cu 3-2 obținută de Manchester United, lusitanul a reacționat cu un mesaj pe rețelele de socializare. Din spusele lui Cristiano Ronaldo, acesta nu are de gând să se oprească prea curând.

„Sunt foarte fericit că am devenit primul jucător din lume care a reușit mai mult de 800 de goluri. Această călătorie minunată devine de neuitat. Mulțumesc tuturor suporterilor mei pentru că au fost mereu lângă mine. 801 și încă numărăm!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a fost din nou salvatorul lui Manchester United şi a marcat o dublă în victoria cu Arsenal, scor 3-2. Imediat, presa engleză a anunţat că starul portughez a depăşit borna celor 800 de goluri în carieră, însă, în acelaşi timp, spaniolii de la Marca susţineau că reuşita cu numărul 800 a fost bifată în meciul cu Villarreal.

De unde acest mister al “golului-fantomă” din cariera lui Cristiano Ronaldo? Trebuie să ne întoarcem în sezonul 2010-2011, pentru a desluşi acest mister, când CR7 evolua la Real Madrid şi reuşea nişte cifre uluitoare.

ADVERTISEMENT

Golul cu Real Sociedad, din 2010, cel mai mare mister din cariera lui Cristiano Ronaldo

Minutul 74 al meciului Real Sociedad – Real Madrid este momentul în care porneşte cel mai mare mister din cariera lui Cristiano Ronaldo. La scorul de 1-1, madrilenii primesc o lovitură liberă, iar portughezul dă drumul la magie.

Mingea şutată de Cristiano Ronaldo îl loveşte în spate pe Pepe, aflat în zid, şi ajunge în poarta bascilor. “Galacticii” fug să-l îmbrăţişeze pe starul adus de la Manchester United, însă la finalul meciului, câştigat cu ajutorul acelui gol, au o surpriză. Arbitrul decisese că reuşita îi este atribuită lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Marca, ziarul spaniol care oferă premiul “Pichichi”, pentru golgeterul sezonului, nu a luat în calcul raportul de joc, astfel că jurnaliştii spanioli i-au atribuit lui Cristiano Ronaldo golul. De cealaltă parte, La Liga şi UEFA menţin ideea că Pepe a înscris golul victoriei cu Real Sociedad.

Din acest motiv, Marca a celebrat golul 800 al lui Cristiano Ronaldo cu ocazia meciului Villarreal – Manchester United 0-2. Englezii au sărbătorit abia joi seară noua borna din cariera fotbalistului de 36 de ani. În tot acest timp, multe publicaţii au anunţat de două ori golul 800 al lui CR7, atât în meciul cu Villarreal, cât şi după partida cu Arsenal.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Pepe, cel care i-a “furat” un gol lui Cristiano Ronaldo

În timpul sezonului 2010-2011, după ce Pepe a primit golul marcat de Cristiano Ronaldo, fundaşul a vorbit despre situaţia ingrată în care se afla.

“Indiferent de ceea ce este scris în raportul de joc, golul este al lui Cristiano Ronaldo. Mingea m-a lovit şi apoi a intrat în poartă, dar meritul este al jucătorului care a executat lovitura liberă.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim despre acest gol, chiar nu am nicio problemă să fie atribuit lui. El merită să aibă creditul pentru această reuşită, nu eu”, spunea Pepe.

La finalul sezonului 2010-2011, Cristiano Ronaldo avea 53 de goluri în 54 de meciuri, iar din această statistică a fost exclusă reuşita din meciul Real Sociedad – Real Madrid 1-2.

Cristiano Ronaldo, la a treia dublă din acest sezon pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo a ajuns la 12 goluri marcate în 17 meciuri, în actualul sezon, pentru Manchester United. În Liga Campionilor, portughezul a înscris de 6 ori, la fel ca în Premier League. Starul “diavolilor” mai are şi 2 pase decisive, ambele venite în campionat.

Dubla din meciul cu Arsenal este a treia în actualul sezon, după cele din partidele cu Newcastle şi Atalanta. Cu toate acestea, CR7 nu a reuşit să iasă în evidenţă în derby-urile jucate de Manchester United cu Liverpool, Manchester City şi Chelsea.

ADVERTISEMENT
Tags: