Life

Cel mai mare regret al lui Jorge: „De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea”. Ce vrea să-și învețe copiii

Jorge a oferit un interviu în care a vorbit despre viața lui de familie. Cum se înțelege cu Karina, fiica lui cea mare, și de ce consideră că e mai bine ca unele lucruri să rămână private.
11.05.2022 | 14:08
Cel mai mare regret al lui Jorge De foarte multe ori na fost alegerea mea Ce vrea sasi invete copiii
Jorge a făcut dezvăluiri despre relația cu copiii lui. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge a vorbit despre viața de familie. Artistul a declarat că pandemia l-a învățat să-și sorteze prioritățile și să înțeleagă importanța timpului petrecut cu cei dragi. În plus, cântărețul a dezvăluit ce discuții poartă cu cei doi copii ai săi, David și Karina.

Jorge regretă că și-a expus viața personală. Sfatul pe care vrea să-l de copiilor săi

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Jorge a dezvăluit că s-a schimbat în ultimii doi ani. Pandemia de Coronavirus l-a învățat cât este de important să petreacă timpul cu cei dragi. Cântărețul consideră că este necesar să faci lucruri care te ajută să evoluezi, sfat oferit și copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Artistul poartă discuții motivaționale cu David și Karina. Dacă băiețelul este încă prea mic pentru a conștientiza unele aspecte, Karina, în vârstă de 12 ani, l-a întrebat pe tatăl său de ce întotdeauna ceea ce spune el trebuie să conducă la o învățătură.

„La un moment dat simți nevoia să te retragi un pic și să apari din ce în ce mai rar pentru că…toată nebunia care s-a întâmplat după pandemie ne-a ajutat sa conștientizăm că este mult mai important să petrecem serile în familie sau să facem ceva care ne ajută să evoluam.

ADVERTISEMENT

În primul rând, cititul e ceva care mă relaxează și mă ajută să evoluez, discuțiile cu soția, cu copiii. Și Karina mi-a zis de ce toate discuțiile cu mine trebuie să fie motivaționale”, a dezvăluit Jorge.

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, mi-aș ține familia total departe de lumea mondenă”

De asemenea, Jorge își dorește ca David și Karina să învețe cât de important este ca viața personală să rămână privată. Vedeta a dezvăluit că dacă ar putea să o ia de la capăt, nu și-ar mai expune familia.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, mi-aș ține familia total departe de lumea mondenă. E ceva ce probabil o să-i sfătuiesc pe copiii mei, dacă o să aleagă meseria asta. De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea să fie expusă viața mea personală”, a afirmat soțul Ramonei Prodea.

Jorge, despre relația cu Karina: „Ne vedem de 2-3 ori pe săptămână”

Artistul și fiica pe care o are din căsnicia cu Alina Laufer se văd destul de des, iar Jorge încearcă să-i ofere toate informațiile de care are nevoie pentru a reuși în viață. Totodată, cântărețul susține că își încurajează copiii să se focuseze pe aptitudinile lor.

ADVERTISEMENT

„Ne vedem de 2-3 ori pe săptămână și încerc de fiecare dată când ne vedem să-i insuflu din stilul nostru, din dorința noastră de a munci, de a realiza lucrurile pe care ni le dorim, pentru că nu ne pică din cer. Noi asta încercăm să-i învățăm pe copiii noștri.

Îi direcționez pe copiii mei exact către capacitățile lor cele mai bune. Eu nu știu care sunt și nici ei, deocamdată. Cu timpul ele se cern și apar 2-3 abilități cele mai mari, ne focusăm pe ele”, a spus cântărețul.

 

 

ADVERTISEMENT