Life

Cel mai mare regret al lui Mihai Trăistariu. “Dacă ar fi fost mama…”

21.10.2020 | 13:22
Cel mai mare regret al lui Mihai Traistariu Daca ar fi fost mama
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai de succes cântăreți din România și s-a dedicat tot timpul muncii lui. De-a lungul carierei, acesta a câștigat zeci de premii și a vândut milioane de albume.

Însă artistul ascunde o dramă de care nu știu foarte mulți, așa cum relatează ciao.ro. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, acesta a trecut prin momente care l-au marcat.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Mihai Trăistariu au decedat în urmă cu câțiva ani, iar artistul a fost la pământ, mai ales pentru că avea nevoie de ei. Acesta nu a mai apucat să vorbească cu mama lui înainte să se stingă și acum regretă teribil.

Cel mai mare regret al lui Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu s-a bucurat de succes încă de la începutul carierei. Cântărețul activează de peste 20 de ani în industria muzicală și a obținut premii la mai multe concursuri.

ADVERTISEMENT

În spatele zâmbetului pe care îl are mereu la purtător, Mihai Trăistariu ascunde o dramă teribilă. După ce și-a pierdut ambii părinți, artistul a trecut prin momente cumplite.

Familia lui a fost una modestă, însă părinții i-au oferit lui Mihai cea mai bună educație și l-au încurajat mereu să-și  poată îndeplini visul. Chiar dacă nu a venit dintr-o familie bogată, artistul a reușit să ajungă cunoscut și să obțină performanțe maxime.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a fost foarte apropiat de mama lui, așa cum a declarat recent în cadrul unei emisiuni. Cântărețul regretă foarte mult că nu a reușit să vorbească mai mult cu ea. Femeia s-a stins din viață atunci când Mihai avea doar 26 de ani, așa că ar mai fi avut multe momente de petrecut împreună.

“Cumva cred că trebuia să vorbesc mai mult cu ea. Erau multe lucruri pe vremea aia să i le spun, dar acum m-am maturizat și simt nevoia să vorbesc cu cineva. Dacă ar fi fost mama aș fi vorbit cu ea lucruri nespuse nimănui, dar n-am mai apucat că aveam 26 de ani când s-a stins”, a mărturisit acesta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Familia lui Mihai Trăistariu a avut și alte probleme atunci când acesta era copil. Artistul a mărturisit că părinții lui nu se înțelegeau foarte bine și că au avut mai multe episoade de violență domestică. Atunci când tatăl s-a stins, soția lui nu a vrut să meargă la înmormântare, ușurată fiind că totul s-a terminat.

“Părinții mei nu s-au înțeles. Erau bătăi mereu. Taică-miu devenise violent cu maică-mea, dormeau în camere separate. Nu prea ne-am revoltat noi, copii, de frica lui taică-miu. Îi lăsăm pe ei să își rezolve problemele, care s-au rezolvat doar după moartea lui. Tatăl meu a murit când aveam 17 ani, atunci maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el și nu vrea să meargă”, a mai adăugat vedeta.

Mihai Trăistariu se bucură de succes atât în țară, cât și în străinătate. A vândut peste 2 milioane de albume în toată lumea și a câștigat premii la diverse concursuri de muzică. A reușit să obțină de trei ori titlul de “Cea mai bună voce din România” și de cinci ori pe cel de “Cea mai bună voce masculină din România”.

Și-a început cariera muzicală în trupa Valahia alături de Costi Ioniță și Dorin Topală, dar au luat-o pe drumuri separate în 2004.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români