Fotbal intern

Cel mai mare regret al lui Paul Papp: „Probabil meritam și eu să fiu în lotul de la EURO!”

25.03.2020 | 15:59
Cel mai mare regret al lui Paul Papp Probabil meritam si eu sa fiu in lotul de la EURO
ADVERTISEMENT

Paul Papp, fost campion cu FCSB, a vorbit despre cel mai mare regret pe care îl are în cariera sa de fotbalist și anume că nu a participat la Campionatul European din 2016, deși fusese component al lotului echipei naționalei în calificări, conform gsp.ro.

Cel mai mare regret al lui Paul Papp

Paul Papp a vorbit despre cel mai mare regret din cariera sa de jucător și încă nu își explică motivul pentru care nu a fost inclus în lotul lui Anghel Iordănescu pentru EURO 2016.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit nicio explicație, nici până acum. Am jucat toate meciurile din preliminarii, dar nu am jucat ultimele 8 meciuri cu Steaua în competițiile de club. Probabil meritam și eu să fiu în lotul de la Euro, măcar stăteam pe bancă”. 

„Nu m-a sunat nimeni, nu mi-a spus nimeni nimic, a fost așa… Unii au jucat în preliminarii, alții au jucat la Euro. Asta e lumea fotbalului, se calcă pe cadavre. 

ADVERTISEMENT

Ăsta rămâne marele meu regret, că nu am fost acolo, nu mă supăram dacă nu jucam. M-au dezamăgit oamenii, am fost în preliminarii, s-au folosit de mine”,  a mai spus Paul Papp.

  • 30 de ani a împlinit Paul Papp pe 11 noiembrie

Dialog imaginar cu Anghel Iordănescu

Paul Papp și-a imaginat un dialog cu Anghel Iordănescu, în care îl întreabă pe fostul selecționer de ce nu l-a chemat la EURO 2016: „I-am respectat decizia lui Iordănescu și nu port ranchiună, dar sunt dezamăgit. 

ADVERTISEMENT

Dacă o să-l văd o să-i spun: «Nea Puiu, de ce nu m-ai luat mă și pe mine la Euro, că probabil meritam pentru ce am făcut în calificări»”.

„El o să-mi spună: «Păulică, îmi pare rău!». A trecut, asta e. Totul era frumos la națională, toate sunt frumoase acolo”, a mai spus Paul Papp.

ADVERTISEMENT
  • 225.000 de euro este cota de piață a lui Paul Papp, conform transfermarkt.com