Fotbal international

Cel mai mare scor al anului în Europa? „Fake Aston Villa” a luat bătaie în Cupa Estoniei cu 21-0 ?

22.10.2019 | 21:07
Cel mai mare scor al anului in Europa Fake Aston Villa a luat bataie in Cupa Estoniei cu 210
ADVERTISEMENT

Cel mai mare scor al serii, dacă nu chiar al anului, vine din Cupa Estoniei, unde copia lui Aston Villa, Eston Villa II, a luat bătaie cu 21-0 de la JK Trans Narva. Formația învinsă are în componență chiar și doi stranieri, un portughez și un grec. Evident, niciunul din fotbaliștii echipei nu are cotă de piață pe transfermarkt, dar în ultimul lor meci au câștigat cu 3-0 în fața lui FC Otepaa, echipă care are un stadion de 1.000 de locuri.

„Fake-ul” lui Aston Villa a luat bătaie cu 21-0 în Cupa Estoniei

Eston Villa a avut parte de un adversar dificil în Cupa Estoniei, unde au fost învinși de JK Trans Narva cu 21-0. Trans Narva este o formație din prima ligă din Estonia, cu un lot cotat la 2.000.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

Media de vârstă a celor de la Eston Villa este de 33,8 ani, iar cuplul de atacanți este format din doi fotbaliști cu vârsta de 42 de ani. Totuși, veteranul echipei este Martin Aule, în vârstă de 45 de ani, care este și căpitanul echipei.

Jucătorii de la FC Eston Villa II. Sursă foto: facebook
Jucătorii de la FC Eston Villa II. Sursă foto: facebook

Chiar dacă media de vârstă a fotbaliștilor este foarte ridicată, antrenorul formației nu se află pe aceeași linie cu jucătorii. Markus Arak, tehnicianul lui Eston Villa, are 21 de ani, împliniți pe data de 31 iulie.

ADVERTISEMENT
  • Eston Villa II nu are cotă de piață pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
Tags: