Premier League

Cel mai nebun bilet la pariuri din 2018! A nimerit şapte evenimente dintr-un singur meci şi a prins cota 501! Foto

06.12.2018 | 20:09
Cel mai nebun bilet la pariuri din 2018 A nimerit sapte evenimente dintrun singur meci si a prins cota 501 Foto

Cel mai nebun bilet la pariuri din 2018 vine din Anglia. Un parior a dat o mică lovitură la meciul Manchester United – Arsenal 2-2, partidă disputată în etapa a 15-a din Premier League. Britanicul a ales şapte evenimente pentru derby-ul de pe “Old Tarfford”, iar la final a primit cota 501.

Englezul nu a apelat la un bilet obişnuit la pariuri şi a apelat la o varianta specială. Acesta a ales să mizeze că în meciul de pe “Old Trafford” se vor întâmpla şapte evenimente diferite. Mai exact, britanicul a pariat că Anthony Martial şi Shkodran Mustafi vor marca, scorul final al meciului va fi 2-2, ambele echipe vor avea peste patru cornere şi că Nemanja Matic şi Lucas Torreira vor primi câte un cartonaş galben. La final, biletul avea o cotă de 501, pe care englezul a mizat o liră sterlină.

Cel mai nebun bilet la pariuri din 2018. Emoţii până în minutul 86

Britanicul a tremurat ceva până să câştige cel mai nebun bilet la pariuri din 2018. La finalul primei reprize, Manchester United şi Arsenal se aflau la egalitate, scor 1-1, goluri marcate de Anthony Martial şi Shkodran Mustafi într-un interval de patru minute. Tot în prima parte a derby-ului, Nemanja Matic a primit un cartonaş galben pentru un fault. La capitolul cornere, londonezii aveau trei, în timp ce formaţia antrenată de Jose Mourinho primise o singură lovitură de la colţ.

Cel mai nebun bilet la pariuri din 2018. Cota incredibilă prinsă în Manchester United - Arsenal 2-2
Cel mai nebun bilet la pariuri din 2018. Cota incredibilă prinsă în Manchester United – Arsenal 2-2

După pauză, Manchester United a fost prima echipă care a ajuns la patru cornere, în timp ce ambele formaţii au marcat câte un gol în 120 de secunde. În minutul 76, Arsenal a primit al patrulea corner, astfel că britanicul mai aştepta ca Lucas Torreira să primească un cartonaş galben. Cu patru minute înainte de final, mijlocaşul de 22 de ani a fost “îngălbenit” de Andre Marriner, iar britanicul s-a putut bucura că a câştigat 501 lire sterline cu ajutorul celui mai nebun bilet la pariuri din 2018.