Cel mai nebun fan! A înotat pînă la yacht-ul lui Messi, iar reacţia argentinianului a fost neaşteptată

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
19/07/2016, 15:08
Cel mai nebun fan! A înotat pînă la yacht-ul lui Messi, iar reacţia argentinianului a fost neaşteptată

Leo Messi se află în vacanţă în Ibiza, alături de familie, iar prezenţa lui pe insula spaniolă a fost imediat remarcată. Un fan al argentinianului a ţinut neapărat să îl întînlească pe argentinian, astfel că a decis să înoate pînă la yacht-ul în care se afla starul argentinian alături de familia sa şi cîţiva prieteni apropiaţi.

Chiar dacă părea o idee sinucigaşă, tînărul a avut succes. A reuşit să traverseze fără probleme distanţa de un kilometru pînă la yacht-ul lui Messi şi l-a lăsat şocat pe starul argentinian care l-a văzut pe acesta cum se odihnea pe ambarcaţiunea de lux.

După ce a ascultat pe curajosul tînăr, Messi l-a invitat pe acesta să petreacă timp alături de el şi prietenii săi, o adevărată bucurie pentru fan. S-au pozat împreună, iar tînărul a avut parte de momente pe care nu le va uita niciodată.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×