Sport

Cel mai nebun scenariu pe final de Liga 1: „Craiova poate să termine pe primul loc! Mi se pare mai în formă decât toate!” Exclusiv

Ionel Ganea a declarat pentru FANATIK că Universitatea Craiova poate detona bomba și să le învingă pe FCSB și CFR Cluj în ultimele trei etape din Casa Pariurilor Liga 1.
03.05.2022 | 21:31
Cel mai nebun scenariu pe final de Liga 1 Craiova poate sa termine pe primul loc Mi se pare mai in forma decat toate Exclusiv
Universitatea Craiova are nevoie de victorii în ultimele trei etape cu FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant, Ionel Ganea, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, despre finalul nebun de campionat din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că Universitatea Craiova poate produce surpriza.

Cum vede Ionel Ganea finalul pe muchie de cuțit din Liga 1: „FCSB și Craiova au arătat că sunt într-o formă foarte bună”

FANATIK a stat de vorbă cu Ionel Ganea, care propune un scenariu de infarct în acest final de campionat. „Ganezul” crede că Universitatea Craiova joacă cel mai bun fotbal și poate câștiga campionatul: „Atât a mai rămas, CFR-ul și FCSB. Craiova are o serie foarte bună și e într-o formă bună. Nu cred că are Reghe nimic de demonstrat cu FCSB. Dacă bat, trag și ei la locul doi. Craiova poate să termine și pe primul loc dacă merge bine. Îi bate pe CFR și pe Steaua și se încurcă între ele. E posibil orice. 

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut Craiova mai în formă decât toate. Steaua a profitat și de meciul ăsta cu Argeșul, care a jucat și în Cupa României. George a semnat pe un an și jumătate cu Pitești. E opțiunea lor dacă vor să îl cumpere de la Farul”.

Ionel Ganea consideră că Octavian Popescu mai are mult de tras pentru a se putea gândi la un transfer în străinătate: „Ambele echipe au arătat că sunt într-o formă foarte bună și marchează foarte multe goluri. Florinel Coman e și el într-o ușoară revenire de formă. Tavi Popescu îmi place, dar poate a mai obosit și el. Deocamdată nu mi se pare un jucător foarte copt. Nu cred că are experiență de ajuns. Trebuie să joace și apoi să se gândească la un transfer”. 

ADVERTISEMENT

Mare minus al lui CFR Cluj în lupta la titlu cu Craiova și FCSB: „Nu au viteză pe atac. Asta cred că le lipsește”

Ionel Ganea consideră că echipa lui Dan Petrescu are un handicap major față de Universitatea Craiova și FCSB: „În comparație cu Steaua și Craiova, nu au viteză pe atac. Asta cred că le lipsește. Atât Steaua, cât și Craiova, au jucători foarte rapizi pe faza de atac și pot produce oricând contraatacuri și faze personale. Steaua dacă sunt deștepți pot să ia titlul anul ăsta, nu sezonul viitor! Ei trebuie să se gândească că depind numai de ei”.

Fostul mare jucător al echipei naționale nu crede că Laurențiu Reghecampf va menaja jucători în meciul cu FCSB pentru duelul din semifinalele Cupei României: „Craiova mai are și Cupa României și are șanse să se califice în finală, chiar dacă au pierdut cu Sepsi. Pot să câștige lejer cu 1-0, 2-0. Eu cred că Laurențiu Reghecampf va trata ambele meciuri foarte serios. Nu va menaja pe nimeni, dar el decide cum joacă echipa”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că FCSB – CFR Cluj s-ar putea juca la Buzău, însă Ionel Ganea nu agreează deloc această variantă: „Numai în România se poate întâmpla. Echipe cu tradiție care nu au unde să joace. Ce să facem dacă politicul dictează? Înainte să se renoveze nu voia nimeni să joace pe Arcul de Triumf. Nu mi se pare o idee bună să se joace la Buzău. Să joace pe Giulești dacă le permite! De ce să nu joace? E un stadion frumos, dar cred că trebuiau să îl facă un pic mai mare. Poate se mai putea face un etaj. E cea mai frumoasă atmosferă în Giulești!”.

Ionel Ganea crede că Dinamo va juca barajul cu U Cluj: „Are prima șansă”

Ionel Ganea preconizează un duel între Dinamo și Universitatea Cluj la baraj și e de părere că Dinamo va reuși să rămână încă un sezon în Casa Pariurilor Liga 1: „Dinamo să îi vedem la baraj. Eu cred că vor juca cu U Cluj. Că nu cred că îi lasă să promoveze. Cred că Dinamo are prima șansă. CSA Steaua e normal să nu aibă dreptul la promovare dacă așa spune regulamentul și din moment ce sunt finanțați de la stat. Numai la noi sunt problemele astea. Va fi foarte greu pentru ei”.

ADVERTISEMENT

E problema celor de la Dinamo ce vor face din sezonul viitor. Noi degeaba lătrăm! Pentru unii nu mai e păcat ce se întâmplă la Dinamo. Nu știu dacă e normal ce face Nicolae Badea. E urât ce se întâmplă, dar nu înțeleg cu ce îl ajută stema clubului, cu tot respectul. Ce face cu ele la liga a patra? Dacă stăm să analizăm, de când s-a înființat, Dinamo e echipa cu cel mai mare palmares din România. Se fac echipe duplicitare și se cheltuie bani aiurea. Ce faci cu o echipă la liga a patra?”.

Fostul jucător al Rapidului i-a lăudat pe suporterii giuleșteni și a mai declarat că aceștia crează cea mai frumoasă atmosferă de pe un stadion din România, însă Adrian Mutu mai are nevoie de jucători pentru a putea spera la primele locuri: „Ție ți se pare normal play-out-ul ăsta? Cu echipe care nu contează? Eu cred că Rapid mai are nevoie de jucători și în atac și la mijloc și în apărare! Trebuie să faci o echipă care să alerge, cu o medie de vârstă de 25 de ani. Au jucători lenți. Adrian Mutu mi se pare o alegere bună. Aceeași adversari au fost pentru toți de play-out! Nu poți să spui că UTA, Sepsi Sfântu Gheorghe, Botoșani sau Mioveni sunt echipe ușoare”. 

  • 6 puncte e distanța dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, respectiv 4 puncte față de FCSB, cu 3 etape înainte de final

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,35 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: