Cel mai nebun suporter! A condus 180 de kilometri doar ca să-i reamintească prietenului său scorul

Claudiu Melinte    Alin Miu   
în Premier League
14/03/2019, 17:55
Cel mai nebun suporter! A condus 180 de kilometri doar ca să-i reamintească prietenului său scorul
Cel mai nebuvn suporter

Pasiunea fanilot englezi pentru fotbal nu cunoaște limite. În runda precedentă a avut loc meciul Newcastle – Everton, câștigat de „coțofene” cu 3-2 după o revenire spectaculoasă der la 0-2. 

A condus 180 de kilometri doar ca să-i reamintească prietenului său scorul

Duelul a fost motiv pentru doi prieteni să realizeze un pariu. Fanul lui Newcastle s-a bucurat atât de mult de victoria favoriților săi încât a simțit nevoia să conducă 180 de kilometri pentru a merge până la casa prietenului său, fan Everton, să-i reamintească scorul. Suporterul lui Everton a deschis cu greu ușa casei sale, însă, atunci când a făcut-o, Dave, fanul lui Newcastle, i-a râs în nas, la propriu! Clipul a devenit viral pe internet.

Everton a deschis scorul pe Calvert-Lewin în minutul 18, Newcastle egalând un penalty prin Ritchie în minutul 30. Everton a intrat la pauză cu un avans de două goluri grație reușitei lui Richarlison din minutul 32. Dacă la pauză fanul lui Everton era cel care zâmbea, lucrurile nu au mai stat la fel și în repriza secundă.

Echipa antenată de Rafa Benitez a revenit spectaculos. Mai întâi a marcat prin Rondon în minutul 65. Au urmat apoi două goluri marcate de Perez în minutele 81 și 84. În clasament însă, Everton este echipa care stă mai bine. ”Caramelele” au 37 de puncte, cu trei în plus față de Newcastle.

În această rundă, Newcastle joacă în deplasare la Bournemouth, în timp ce Everton evoluează pe teren propriu cu Chelsea.

A fost cea de-a treia victorie obținută de Newcastle în ultimele patru etape, aceasta fiind cea mai bună perioadă a sezonului pentru „coțotene”, care s-au distanțat la șase puncte de zona locurilor retrogradabile. De cealaltă parte, Everton pierde pe bandă rulantă în 2019, ajungând dintr-o echipă cu pretenții de cupe europene, în situația unei echipe care se mulțumește și cu o clasare pe locul 10.

 

Închide ×