ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cel mai norocos gol din Champions League! Video. Cum s-a marcat unica reuşită din Brugge – Borussia Dortmund 0-1

Autor: Razvan Nicolae | 19.09.2018 | 00:11
Cel mai norocos gol din Champions League

Christian Pulisic a reuşit cel mai norocos gol din actuala ediţie din UEFA Champions League. Fotbalistul de 20 de ani a înscris, în minutul 85, singura reuşită a meciului Brugge – Borussia Dortmund 0-1, jucat în prima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

În minutul 85 al meciului Brugge – Borussia Dortmund 0-1, Matej Mitrovic, fundaşul central al campioanei Belgiei, a încercat să respingă o minge din careu şi a şutat în Christian Pulisic. Mingea a luat înâlţime şi a căzut în poarta apărată de Karlo Letica, acesta încercând să evite primirea golului.

Christian Pulisic a marcat cel mai norocos gol din Champions League de ziua lui

Christian Pulisic, marcatorul celui mai norocos gol din Champions League, a înscris chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. Mijlocaşul ofenisv a intrat pe teren în minutul 69, după ce l-a înlocuit pe Jadon Sancho. Fotbalistul de 20 de ani este un produs al centrului de copii şi juniori al celor de la Borussia Dortmund, unde a ajuns din Statele Unite ale Americii în februarie 2015. Christian Pulisic are 21 de selecţii pentru naţionala SUA, timp în care a marcat nouă goluri. Cu ocazia meciului din Liga Campionilor, milocaşul ofensiv a devenit cel mai tânăr fotbalist care a atinge 100 de meciuri pentru Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!