Life

Cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Fosta știristă de la Antena 1 se iubește cu un bărbat celebru

Cel mai nou cuplu din showbizul românesc. O fostă prezentatoare de știri de la Antena 1 are o relație cu un bărbat celebru.
09.07.2024 | 17:21
Cel mai nou cuplu din showbizul romanesc Fosta stirista de la Antena 1 se iubeste cu un barbat celebru
Care e cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Care e cel mai nou cuplu din showbizul românesc. O fostă știristă de la Antena 1 are o relație cu un bărbat celebru. Cei doi s-au afișat împreună la un festival care a avut loc recent.

Cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Cum au apărut pe rețelele sociale

Roxana Ghiorghian, fostă prezentatoare de știri de la Antena 1 și Prima TV, formează un cuplu cu un bărbat celebru, care a fost finalist în emisiunea Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Valentin Luca, singurul român care a fost invitat la o nuntă foarte celebră, a unui cunoscut om de afaceri. Cei doi au fost împreună la festivalul Neversea, care a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut.

Pe rețelele de socializare, fostul concurent de la Românii au talent a postat o fotografie de la festival, în care apare alături de iubita lui.

ADVERTISEMENT

“Suntem deja acasă, dar mințile și sufletele noastre sunt încă la festivalul Neversea”, a scris Valentin Luca în dreptul imaginii postate alături de parteneră.

Valentin Luca este triplu campion mondial la jonglerii în bar. A devenit cunoscut mai ales datorită emisiunii de talente de la Pro TV, unde a participat în prima ediție.

ADVERTISEMENT
Valentin Luca și Roxana Ghiorghian
Valentin Luca și Roxana Ghiorghian formează un cuplu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Cine este Valentin Luca

Mukesh Ambani, om de afaceri indian, cel mai bogat om din lume, a organizat nunta fiului său. Înainte de marele eveniment, a organizat o petrecere de trei zile, unde au fost prezente sute de persoane celebre din toată lumea.

Petrecerea a avut loc în luna martie, iar Valentin Luca a fost și el prezent. Tânărul s-a ocupat de coordonarea petrecerii miliardarului cu o echipă de 14 barmani. Aceștia au venit din mai multe țări, cum ar fi America, Argentina și Spania.

ADVERTISEMENT

“Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar, aveau foarte multă gardă de corp, asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly, se pare că au destul de mulți dușmani acești oameni.

În schimb, la bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură, Rihanna nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă special făcută pentru ea”, a spus Valentin Luca, campion mondial la “Flair Bartending”, potrivit Știrile Pro TV.

La eveniment a fost prezent și Salman Khan, partenerul Iuliei Vântur. Rihanna și-a făcut și ea apariția la petrecerea care a avut loc în luna martie, acolo unde a cântat.

ADVERTISEMENT
Tags: