Fotbal international

Cel mai penibil penalty acordat în acest sezon! Sterling s-a împiedicat singur în Manchester City – Șahtior

Autor: Alin Miu | 08.11.2018 | 01:11
Cel mai penibil penalty acordat în acest sezon! Sterling s-a împiedicat singur în Manchester City - Șahtior
Sterling s-a împiedicat singur în Manchester City - Șahtior

Viktor Kassai, unul dintre cei mai experimentați arbitri din Europa la ora actuală, a comis o gafă de începător în Manchester City – Șahtior, din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. 

Sterling s-a împiedicat singur în Manchester City – Șahtior

În minutul 23, Raheem Sterling a scăpat singur cu Pyatov, însă nu a apucat să șuteze, deoarece s-a împiedicat singur și a căzut. Tușierul de pe acea parte și centralul partidei nu au fost foarte atenți la fază însă și au avut impresia că atacantul lui City a fost faultat în careu de un fundaș al lui Șahtior. Kassai a arătat punctul cu var, spre uimirea tuturor, chiar și a jucătorilor lui Manchester City.

VIDEO AICI

Penalty-ul a fost transformat cu succes de Gabriel Jesus, iar Manchester City a intrat cu un avantaj de două goluri la pauză.

Raheem Sterling a marcat la rândul său în repriza secundă. Internaționalul englez traversează o perioadă fantastică, nu mai departe de weekend-ul recent încheiat reușind două goluri și două assist-uri în partida cu Southampton, câștigată de City cu 6-1.

Pentru Sterling și colegii săi urmează un meci extrem de important în campionat. Vor evolua tot pe teren propriu cu marea rivala Manchester United, într-o partidă programată duminică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!