Life

Cel mai politicos urs din lume. Animalul sălbatic a fost dresat de o americană. Video

Ursul cu bune maniere există în această lume. Animalul sălbatic care închide și deschide ușa casei a fost filmat de o femeie.
30.09.2022 | 20:44
Cel mai politicos urs din lume Animalul salbatic a fost dresat de o americana Video
Ursul cu bune maniere. Animalul sălbatic închide și deschide ușa casei. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cel mai politicos urs din lume a fost dresat de o americană. Mamiferul omnivor a ajuns în centrul atenției datorită unui videoclip în care le arată tuturor că are bune maniere și își ascultă foarte mult ”stăpâna”.

Ursul cu bune maniere. Animalul sălbatic închide și deschide ușa casei. Video

Ursul cu bune maniere, numit Mr. Bear, este o femelă dresată de o persoană din New Jersey. Susan Kehoe este cea care a știut cum să-i spună animalului sălbatic să deschisă și să închidă ușa proprietății sale.

ADVERTISEMENT

„Ursii sunt al naibii de inteligenți! Acest urs a învățat cum să închidă ușa din față a casei mele”, a scris femeia în descrierea filmării de pe Youtube, unde are peste 1.500 de abonați.

Din videoclip se poate observa cum mamiferul de culoare neagră se conformează cerințelor stăpânei sale și ascultă cu mare atenție ce i se spune. Bunele sale maniere poate fi văzute încă din primele secunde.

ADVERTISEMENT

„Plouă?”, este întrebarea pe care femeia din New Jersey o adresează ursului, moment în care își înclină camera de filmat.

„Închide ușa iubito”, adaugă Susan Keho în timp ce intră în cameră mamiferul mare și blănos. „Închide ușa, puturos mic”, se aude mai târziu.

ADVERTISEMENT

Ursoaica pășește în cele din urmă pe podeaua de lemn din casă și apucă cu gura clanța ușii din față. Aceasta începe să scârție, însă ursul nu reușește să o închidă până la capăt și se oprește.

„Trebuie să termini de închis, dragă, aerul rece intră”, mai spune femeia din America. Apoi, animalul sălbatic apucă din nou mânerul ușii cu gura și o închide extrem de ascultător.

ADVERTISEMENT

Cine este Susan Kehoe, dresoarea ursului negru

Susan Kehoe este o susținătoare a faunei sălbatice și ecologistă, fiind specializată în educația urșilor încă din ianuarie 1999, potrivit profilului său de pe LinkedIn. Nu se teme pentru că știe care este comportamentul acestora.

Conform miamiherald.com și informațiilor din mediul online, femeia militează de mulți ani pentru interzicerea vânătorii în cazul acestor mamifere.

ADVERTISEMENT
Tags: