Sport

S-a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Sepsi – U Craiova! Kevin Luckassen i-a executat din start pe olteni. Video

Kevin Luckassen a marcat cel mai rapid gol al sezonului din Casa Pariurilor Liga 1 în duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, partidă care contează în lupta pentru locurile de play-off.
28.01.2022 | 20:12
Sa marcat cel mai rapid gol al sezonului in Sepsi  U Craiova Kevin Luckassen ia executat din start pe olteni Video
Kevin Luckassen a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Sepsi - U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul olandez a avut nevoie de doar 26 de secunde pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor, după ce s-a descurcat perfect în fața fundașilor olteni.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a fost luată prin surprindere de atacul fulger al covăsnenilor, iar jucătorii se uitau mirați unii la alții după ce au văzut că mingea a intrat în poartă.

ADVERTISEMENT

Kevin Luckassen a marcat cel mai rapid gol al sezonului în Sepsi – U Craiova

Kevin Luckassen a avut nevoie de doar 26 de secunde pentru a deschide scorul în duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, marcând astfel cel mai rapid gol al sezonului.

Recordul din actualul sezon, până la startul meciului Sepsi-Craiova, fusese stabilit tot la un duel al lui Sepsi, cu FC Argeș, însă covăsnenii erau cei care primeau golul.

ADVERTISEMENT

La jumătatea lunii decembrie, Ionuț Șerban avea nevoie de doar 1 minut și 43 de secunde pentru a deschide scorul pentru piteșteni împotriva lui Sepsi.

Mai mult decât atât, Kevin Luckassen a depășit recordul și din sezonul trecut, atunci când Liviu Antal marca pentru UTA după 27 de secunde, cu o secundă mai mult decât atacantul olandez al lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Este al patrulea gol marcat de Kevin Luckassen în 16 meciuri jucate în Casa Pariurilor Liga 1 din acest sezon.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Kevin Luckassen, conform transfermarkt.com

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

U Craiova a egalat imediat, dar cu un gol scandalos

Universitatea Craiova a egalat la distanță de șase minute de la marcarea golului lui Lukassen, însă reușita oltenilor a venit dintr-un henț imens al lui Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Iulian Călin, care era aproape de fază, nu a văzut hențul imens al atacantului bosniac, care nu s-a bucurat după ce mingea intrase în poartă, fiind convins că se va anula golul său.

Degeaba au protestat jucătorii și staff-ul lui Sepsi, Iulian Călin a fost de neînduplecat și a consemnat un nou moment controversat al arbitrajului românesc în actualul sezon.

Imediat după validarea golului, fanii lui Sepsi au început să scandeze „Hoții, hoții!” la adresa adversarilor, iar staff-ul covăsnenilor a luat „foc” după ce s-au dat reluările TV cu golul marcat de Koljic.

  • 28 de ani are Kevin Luckassen
ADVERTISEMENT
Tags: