Sport

Cel mai rapid KO din istoria de 26 de ani a UFC! Și-a distrus adversarul în 5 secunde! VIDEO

07.07.2019 | 11:59
Cel mai rapid KO din istoria de 26 de ani a UFC Sia distrus adversarul in 5 secunde VIDEO
Cel mai rapid KO din istoria de 26 de ani a UFC

Jorge Masvidal și Ben Askren s-au întâlnit într-unul dintre cele mai așteptate dueluri din cadrul galei UFC 239. Dacă duelul verbal a durat câteva săptămâni bune, cei doi sportivi jignindu-se la conferințele de presă premergătoare galei, în octagon, totul s-a terminat în 5 secunde.

Cel mai rapid KO din istoria de 26 de ani a UFC

Mult mai experimentat, Jorge Masvidal și-a distrus oponentul cu prima lovitură, alegând să-i aplice o lovitură puternică de genunchi direct în cap. Niciodată în istoria de 26 de ani a UFC nu se mai întâmplase ca un luptător să se impună într-un timp atât de scurt.

A fost prima înfrângere din cariera lui Askren, însă acesta a luptat până de curând în alte promoții, inferioare UFC, cel mai important brand de MMA din întreaga lume. Acesta a fost transportat direct la spital după loviturile primite, iar între timp și-a revenit, postând un mesaj scurt pe Twitter: „Asta a mers prost”

În schimb, Masvidal a declarat că este dezamăgit că nu și-a putut pedepsi adversarul mai mult timp în octagon: “A trebuit să îi arăt că există consecinţe câteodată. Ar fi trebuit să îţi ţii gura închisă. Probabil te-aş fi bătut până în runda a doua”. Masvidal are un record 34-13 în MMA, iar în următoarea sa gală se va lupta pentru titlul mondial din UFC la categoria semimijlocie.

În aceeași gală, Jon Jones, unul dintre cei mai buni luptători din istorie la categoria semigrea, l-a învins cu mare emoții pe Thiago Santos, la capătul a cinci runde intense, cu decizie majoritară. De altfel, după meci, Jones a spus că este interesat să-i ofere brazilianului șansa revanșei, mai ales că acesta s-a accidentat în timpul partidei. În schimb, Amanda Nunes a învins-o prin KO pe Holly Holm, consolidându-și astfel poziția de cea mai bună luptătoare din istoria UFC.