Life

Cel mai râvnit actor de către femei din ”Wednesday” este gay și căsătorit. Bărbatul a avut nunta anul acesta. Cine este soțul său

Dezamăgire pentru admiratoarele celui mai dorit actor din ”Wednesday”. Bărbatul este gay și s-a căsătorit în acest an. Cine este partenerul său?
14.12.2022 | 18:32
Cel mai ravnit actor de catre femei din Wednesday este gay si casatorit Barbatul a avut nunta anul acesta Cine este sotul sau
Actorul din Wednesday care este gay și s-a căsătorit în acest an. Sursa foto: PopBuzz
ADVERTISEMENT

Serialul ”Wednesday” face furori pe Netflix, inclusiv actorii din peliculă. Unul dintre ei a cucerit, deja, inima multor femei, dar acestea trebuie să afle că bărbatul este gay, iar în iunie s-a căsătorit cu alesul inimii lui.

Cine este actorul din ”Wednesday”, râvnit de către femei, dar el are o altă orientare sexuală. Anul acesta s-a căsătorit

De la difuzarea primului sezon al ”Wednesday”, bărbații din întreaga lume și-au manifestat interesul față de actrița Jenna Ortega, fiind cuceriți de frumusețea acesteia. La polul opus, femeile au fost seduse de actorul Hunter Doohan, cel care îl interpretează pe Tyler, ”iubitul” lui Wednesday.

ADVERTISEMENT

Hunter Doohan are 29 de ani și chiar dacă este admirat de multe fane, privirea sa este mai ațintită către bărbați, căci este gay. Pe data de 17 iunie 2022 și-a unit destinele cu partenerul său, pe nume Fielder Jewett.

Într-o postare pe Instagram, Hunter Doohan și-a descris nunta cu Fielder Jewett ca drept cea mai frumoasă din viața lor, un eveniment special.

ADVERTISEMENT

”Să încerc să exprim nunta noastră într-o postare pe Instagram este greu. A fost absolut cea mai frumoasă zi din viața noastră! Mulțumesc tuturor celor care au făcut-o atât de specială”, a scris Hunter, pe Instagram, după nuntă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hunter Doohan (@hunterdoohan)

Mai mult, povestea de dragoste dintre Hunter Hoohan și Fielder Jewett este una veche. În urmă cu doi ani, în 2020, ei s-au logodit.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Hunter Doohan la concluzia că îi plac bărbații

Încă din liceu Hunter Doohan a concluzionat că nu îi plac femeile. Potrivit publicației internaționale out.com, actorul ar fi avut o revelație a orientării sale după ce s-a uitat la serialul de comedie ”Will and Grace”, alături de fosta lui prietenă.

Dincolo de toate acestea, serialul ”Wednesday” este printre cele mai urmărite în prezent, pe platforma Netflix. Fanii așteaptă cu nerăbdare și sezonul 2.

ADVERTISEMENT

Secvențe din ”Wednesday” s-au filmat și în România, în locuri precum Capitala sau stațiunea Sinaia. Totodată, printre actorii care joacă în peliculă sunt și români: George Burcea în rolul lui Lurch, Olimpia Malai, care are o apariție episodică în rolul The Minister și Victor Dorobanțu, care este ”mâna” ce o însoțește pe ”Wednesday”.

ADVERTISEMENT