Life

Cel mai scump obiect pe care îl are Anda Adam în garderobă: „Undeva în jur de 8.000-9.000 de euro”

Anda Adam a dezvăluit pentru Fanatik care este cel mai scump obiect pe care îl are în garderobă. Valorează în jur de 8.000 - 9.000 de euro!
26.10.2021 | 14:25
Cel mai scump obiect pe care il are Anda Adam in garderoba Undeva in jur de 80009000 de euro
Anda Adam, concurentă la Bravo, ai stil
ADVERTISEMENT

Anda Adam a investit sume serioase în haine, încă dinainte să fie concurentă la Bravo, ai stil. Cântăreața este pasionată de modă, iar multe dintre ținutele alese au fost gândite special pentru spectacolele sale.

În competiția de la Kanal D, artista a reușit să demonstreze că are un stil vestimentar destul de versatil, că știe să iasă din mulțime cu propunerile ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că are multe lucruri scumpe, de firmă, și că în garderoba ei se găsește o geantă care costă în jur de 8.000-9.000 de euro, adică aproximativ 39.000 de lei.

Anda Adam are în garderobă o geantă de aproape 9.000 de euro!

„Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro. Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea”, a declarat Anda Adam pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Legat de participarea ei în concursul de modă de la Kanal D, cântăreața ne-a spus recent că există câteva ținute în care nu s-ar vedea niciodată îmbrăcată.

Cântăreața a spus că evită cât poate să poarte fuste mini, deoarece îi dau un aspect vulgar. Din cauza constituției sale destul de musculoase, vedeta trebuie să se gândească de mai multe ori înainte să pună ceva pe ea. Nu vrea să pară dintr-o zonă cu care sunt asociate unele femei.

ADVERTISEMENT

Se vede în finala Bravo, ai stil cu Mădălina Pamfile

Într-un interviu recent acordat pentru FANATIK, artista a vorbit despre experiența ei la Bravo, ai stil. Vedeta a dezvăluit care este fata cu care se vede în marea finală.

Interpreta hit-ului „Selecta” a spus că la început a fost destul de timorată când a pășit în platou. Îi era frică de faptul că se va ajunge la conflicte între concurente.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce s-au filmat tot mai multe ediții, Anda și-a dat frâu liber emoțiilor. Blondina a început să se arate așa cum este ea, cu bune și rele.

Dintre toate participantele din emisiune, cântăreața o apreciază cel mai mult pe Mădălina Pamfile, cu care a legat o oarecare amiciție mai ales în urma galei difuzată recent, unde artista a intrat în conflict cu Ruxi Opulenta, iar fosta asistentă de televiziune i-a luat apărarea.

 

ADVERTISEMENT