News

Un român a vândut cel mai scump porumbel din LUME! Vezi câţi bani a incasat! FOTO

Cel mai scump porumbel din lume a fost vândut de un român! Columbofilul a vândut un porumbel cu nu mai puţin de 500.000 de euro! Este cel mai mare preţ care a fost plătit vreodată pentru un...
06.09.2017 | 00:01

Cel mai scump porumbel din lume a fost vândut de un român! Columbofilul a vândut un porumbel cu nu mai puţin de 500.000 de euro! Este cel mai mare preţ care a fost plătit vreodată pentru un porumbel!

Daniel Bucaciuc, în vârstă 41 de ani, născut în localitatea Ipoteşti din judeţul Suceava, are o pasiune pentru porumbei de mic copil. Suceveanul s-a mutat de 20 de ani în Belgia, unde are o firmă de construcţii, dar în paralel a continuat să fie pasionat de porumbei, deşi nu s-a gândit, la început, să scoată bani din asta. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Cel mai scump porumbel din lume a zburat spre un milionar chinez

Recent, scrie SuceavaNews, el a reuşit să-i învingă chiar şi pe belgieni, renumiţi pentru creşterea porumbeilor, şi a vândut cel mai scump porumbel cu suma de 500.000 de euro, printr-o agenţie de profil din Belgia.

“Sunt mai mulţi porumbei care sunt vânduţi la sume de 400.000, 300.000 şi uite că al meu a ajuns acum la 500.000. Este record pentru Belgia şi nu numai pentru că nu s-a vândut nicăieri un porumbel cu o sumă aşa mare. Ba chiar porumbelul meu a fost mai scump, dar suma mea este 500.000 pentru că agenţia care l-a vândut şi-a luat comisionul. Agenţia are clienţi în China şi aşa l-am dat”, a declarat, pentru sursa citată, Daniel Bucaciuc.

ADVERTISEMENT

Daniel, tată a patru copii, duce o viaţă liniştită în Belgia, dar adoră să vină cu familia în ţara natală, fiind mândru că este român.

“Sunt foarte mulţumit pentru că sunt român şi sunt într-o ţară străină şi am reuşit să pot bate recordul în Belgia, unde aici, pentru ei este ceva….cum sunt lalele pentru olandezi, aşa sunt porumbeii pentru belgieni. E o elită foarte renumită, sunt foarte mulţi columbofili, foarte mulţi bani se fac pe chestia asta cu porumbeii. Nu-i prima oară, am mai câştigat mai multe concursuri, dar niciodată aşa mult”, a mai spus suceveanul.

ADVERTISEMENT