News

Cel mai scump produs de Black Friday, vândut în România. Reduceri de zeci de mii de euro

13.11.2020 | 13:40
Cel mai scump produs de Black Friday vandut in Romania Reduceri de zeci de mii de euro
ADVERTISEMENT

Cel mai scump produs scos la vânzare de Black Friday în România ar putea să-ți schimbe viața. Este adevărat că nu mulți sunt cei care își permit o asemenea achiziție. Vorbim despre retailerul numărul 1 de pe piață. eMAG a oferit o reducere la care mulți au rămas cu gura căscată. 

Concret, în primul rând ai nevoie de două mii de lei. Este un efort accesibil, nu e nevoie de credit. Astfel, cu cei 20 de milioane vechi plătești un avans. Este adevărat că lucrul acesta nu te transformă în proprietar, dar măcar te poți lăuda câteva ore prietenilor.

ADVERTISEMENT

Așadar, cu două mii de lei îți poți lua de pe eMAG un Velier Dufour 412, motor Volvo Penta, 50 CP, lungime 12.75 m, 2 vele, 3 cabine, Boston Teak. Bine, îți poți lua e cam mult spus, mai ales că prețul lui final este de 238.000 euro.

Care este cel mai scump produs scos la vânzare de Black Friday în România

Atenție! Prețul de 238.000 de euro este redus de la 283.716 euro. Vorbim de zeci de mii de euro la care vânzătorul este dispus să renunțe în această Vineri Neagră. Nu este singurul produs care îți poate scoate din buzunar sau conturi sume enorme.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – emag.ro

De exemplu, cine vrea un lingou din Aur, Valcambi Suisse, 24 K, 50 g, puritate 999.9‰ trebuie să umble serios la economii. Acesta costă nu mai puțin de 13.260 lei. O nimica toată dacă ne raportăm la cei care vor să-și schimbe domiciliul.

De Black Friday, îți poți achiziționa case. Și, deocamdată, există 14 oameni care au solicitat lucrul acesta. Vă readucem aminte că, cel puțin până acum, de Black Friday compania a vândut și cel mai scump produs din istoria sa. Discutăm despre o mașină de 263.000 de euro, achiziționată, culmea, de pe telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

De altfel, anul trecut, cel mai mare retailer online din România, a promis că va vinde un Ferrari la reducere de Black Friday, iar acesta s-a dat în primele minute ale campaniei.

Care este cel mai scump produs vândut de Black Friday în România

Fericitul posesor și-a cumpărat un Ferrari GTC 4 Lusso, un bolid de 690 de cai putere. A beneficiat de o reducere de 37.000 euro, mașina costând anul trecut aproximativ 300.000 euro.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – hepta.ro

Vă readucem aminte că Ferrari GTC4 Lusso a intrat în producție în 2016. Automobilul este încadrat ca grand-tourer, și a înlocuit modelul Ferrari FF.

Mai mult de atât, GTC4 Lusso vine echipat cu un motor V12 de 6,3 litri, care dezvoltă 681 de cai-putere și un cuplu maxim de 697 Nm, iar transmisia este asigurată de o cutie automată cu 7 trepte și dublu-ambreiaj. Ferrari susține că viteza maximă este de 335 km/oră, iar sprintul de la 0 la 100 km/oră se realizează în 3,4 secunde.

 

ADVERTISEMENT