Fotbal international

Cel mai sexy arbitru, Claudia Romani, a pozat topless de Valentines Day! Galerie FOTO

14.02.2019 | 19:19
Cel mai sexy arbitru, Claudia Romani, a pozat topless de Valentines Day

Claudia Romani, modelul Playboy care deține totodată diploma pentru a oficia ca arbitru partide în Serie A și Serie B, a realizat un pictorial incendiar cu ocazia Valentine’s Day. 

Întrebată dacă ar accepta într-o zi provocarea de a arbitra un meci din Serie A, Claudia a răspuns sincer: „Să alergi pe gazon cu atâți jucători și tu să iei deciziile, reprezintă o oportunitate irezistbilă”

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Cel mai sexy arbitru, Claudia Romani, a pozat topless

Modelul în vârstă de 36 de ani cu 833 de mii de urmăritori pe Instagram a avut o relație în trecut cu Flippo Inzaghi, fostul mare atacant al lui AC Milan, în prezent antrenor de fotbal.

Chiar dacă locuiește în Miami în prezent, Claudia Romani a făcut furori înainte de CM 2018, atunci când a declarat că și-ar dori ca Anglia să câștige trofeul, după ce naționala sa nu a reușit să se califice la turneul final.

În 2006, FHM Danemarca o includea pe Claudia Romani în topul celor mai sexy 100 de femei în viață. A devenit celebră cu adevărat după participarea sa la un show TV din Franța, în 2015, care a generat cele mai mari audiență la acea vreme. Claudia este vegetariană.