Life

Cel mai sexy bărbat din lume, surprins în timp ce-şi lua fiica de la şcoală. Paparazzii abia l-au recunoscut

12.02.2021 | 13:23
Cel mai sexy barbat din lume surprins in timp cesi lua fiica de la scoala Paparazzii abia lau recunoscut
ADVERTISEMENT

În urmă cu câţiva ani a fost declarat cel mai sexy bărbat din lume, dar dacă treci pe lângă el pe stradă, în timpul liber, nu îl recunoşti. Actorul Bradley Cooper a fost surprins de paparazzi, în New York, în timp ce îşi lua fiica de la şcoală, pe micuţa Lea. În imagini, actorul de la Hollywood este îmbrăcat banal, camuflat cu ochelari de soare şi fes, iar masca de protecţie pe care o poartă cu responsabilitate îi acoperă toată faţa.

Actorul Bradley Cooper (46 ani) s-a despărţit de fotomodelul Irina Shayk, mama fetiţei sale, dar demonstrează că este un tătic model şi, atunci când nu se află pe platourile de filmare, profită de fiecare minut petrecut împreună cu fiica sa, Lea De Seine.

ADVERTISEMENT

Paparazzii i-au surprins pe cei doi în timp ce se plimbau, la pas, pe străzile din New York, după ce micuţa a încheiat programul şcolar. În imagini se poate observa că atât Bradley Cooper, cât şi fiica sa poartă măşti de protecţie, iar grija starului pentru siguranţa fiicei nu se opreşte aici. Pe tot parcursul plimbării, actorul o ţine de mână pe micuţa Lea care pare că se simte foarte bine în compania tatălui.

Cel mai sexy bărbat din lume e un tătic model. Sursă foto: Hepta

Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit în 2019

Actorul Bradley Cooper şi fotomodelul Irina Shayk s-au despărţit în 2019, după patru ani de relaţie, dar au decis să rămână în relaţii amiabile de dragul fiicei lor. Mai mult, cei doi împart custodia micuţei Lea De Seine şi au decis să locuiască separat, dar în acelaşi oraş, New York, pentru binele fetiţei.

ADVERTISEMENT

“Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav. Am fost, însă, foarte norocoasă să trăiesc ceea ce am trăit unul alături de celălalt”, spunea Irina Shayk, după despărţire.

Bradley Cooper adoră să petreacă timpul cu fiica sa, Lea. Sursa foto: Hepta

Irina Shayk, copleşită de rolul de mamă singură, după despărţirea de Bradley Cooper

Modelul recunoştea că rolul de mamă singură o copleşeşte, chiar dacă Bradley Cooper a fost surprins constant petrecând mult timp cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

“Este greu să găsești echilibrul dintre rolul de mamă singură și mamă care lucrează și își întreține copilul. Sunt zile în care mă trezesc și-mi spun: ‘Oh, Doamne, nu știu ce să fac, simt că mă prăbușesc’.”, recunoştea Irina Shayk care, înainte să formeze un cuplu cu celebrul actor Bradley Cooper, a avut o relaţie destul de tumultoasă cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Bradley Cooper şi Irina Shayk
Bradley Cooper şi Irina Shayk au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sursa foto: Hepta