Nicio categorie

La 33 de ani, EA e cea mai HOT mămică de la Hollywood

Jessica Alba este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Dacă multe dintre divele din Cetatea Filmului sunt impecabile fardate şi aranjate, iar când îşi dau măştile te sperii de...
Autor: Adrian Dumitru | 13.07.2014 | 10:51

Jessica Alba este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Dacă multe dintre divele din Cetatea Filmului sunt impecabile fardate şi aranjate, iar când îşi dau măştile te sperii de ele, bruneta în vârstă de 33 de ani face excepţie. Este o frumuseţe naturală, cu un trup superb.

jessica alba 2jessica alba 3jessica alba

Jessica Alba este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Părul des şi mătăsos, ochii migdalaţi, căprui, buzele cărnoase şi pomeţii care îi dau un aspect de păpuşică, dar şi trupul bine tonifiat o fac pe divă să ocupe locuri fruntaşe în orice top al sexoaselor din Cetatea Filmului.

jessica alba 5

Iar fiecare ieşire în vacanţă a brunetei este nu doar mană cerească penmtru paparazzi, dar şi o ocazie bună pentru fanii ei să-i admire, o dată în plus, frumuseţea. Recent, actriţa în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost fotografiată în timpul unui concediu, în Cabo, destinaţia ei preferată din Mexic. În costumul de baie în două piese, Jessica a fost o apariţie incendiară pe plajă: sânii nici mari, nici mici, talia încă subţire, deşi a avut două naşteri, dar mai ales fundul bombat şi ferm au atras toate privirile pe nisipul fierbinte.

jessica alba 7

Sursă: www.libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!