Life

Cel mai simplu desert al toamnei. Ai nevoie numai de două ingrediente și răbdare. Toată lumea o să mai vrea o porție

Rețetă simplă și rapidă perfectă pentru toamnă. Îți trebuie numai două ingrediente și vei avea la final un preparat delicios.
16.09.2022 | 21:59
Cel mai simplu desert al toamnei Ai nevoie numai de doua ingrediente si rabdare Toata lumea o sa mai vrea o portie
Rețetă simplă și rapidă perfectă pentru toamnă. Îți trebuie numai două ingrediente. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cel mai simplu desert al toamnei. Ai nevoie numai de două ingrediente și puțină răbdare. Toată lumea o să mai vrea o porție pentru că este un preparat culinar savuros, cu un gust delicat care îți amintește de copilărie.

Rețetă simplă și rapidă perfectă pentru toamnă. Îți trebuie numai două ingrediente

Dovleacul copt este o rețetă simplă și rapidă pentru toamnă. Îți trebuie numai două produse și puțin timp la dispoziție, asta dacă vrei să te bucuri de un desert la îndemâna oricui. Nu e ceva complicat sau sofisticat.

ADVERTISEMENT

Acest desert este unul rapid, sănătos și foarte gustos, care umple casa de aromele care ne transpun în anii copilăriei. Nu trebuie să aștepți ziua de Halloween sau Crăciunul pentru a te bucura de perioadele frumoase de peste an.

De asemenea, dovleacul merge de minune în tot felul de tarte, plăcinte și prăjituri. Supele cremă din această legumă îți vor bucura papilele gustative. Totodată, esența acestuia poate fi folosită cu mare încredere în cafea pentru un gust special în această toamnă!

ADVERTISEMENT

Ingrediente pentru rețeta de toamnă: 

  1. un dovleac cumpărat din piață, de preferat
  2. scorțișoară

Mod de preparare rețetă perfectă de toamnă. Cum se face rapid:

  1. Dovleacul se spală bine și apoi se taie în jumătate pentru a se curăța de semințe
  2. Se taie ulterior în bucăți potrivite
  3. Feliile obținute se pun într-o tavă peste care se presară scorțișoară
  4. Se poate adăuga și puțin zahăr, opțional
  5. Pont: zahărul și scorțișoara se pot amesteca, combinația fiind perfectă pentru desert
  6. Tava cu dovleac se dă la cuptor și se lasă până când se rumenește deasupra
  7. Dovleacul copt se păstrează la frigider până a doua zi sau la congelator o perioadă mai lungă
  8. În cazul în care vreți să vă bucurați de un preparat sărat nu folosiți zahăr și scorțișoară
  9. Spor la treabă și poftă bună!