Sport

Cel mai spectaculos bilet jucat pe final de sezon! A prins câteva meciuri de poveste și a câștigat aproape 40.000 de lei

Multe echipe s-au luptat pentru a-și atinge obiectivele pe final de sezon, iar un parior inspirat a profitat și a jucat un bilet frumos și inspirat. A încasat 39.902 lei.
24.05.2022 | 15:00
Cel mai spectaculos bilet jucat pe final de sezon A prins cateva meciuri de poveste si a castigat aproape 40000 de lei
Cel mai spectaculos bilet jucat pe final de sezon! A prins câteva meciuri de poveste și a câștigat aproape 40.000 de lei
ADVERTISEMENT

Finalul de sezon aduce mereu meciuri memorabile și bilete pe măsură. Iar câștigurile sunt de multe ori mai ușor de bifat, pentru că surprizele apar ceva mai rar. Așa a fost cazul și în weekend pentru un parior inspirat. A riscat o miză de 186 de lei și bine a făcut. Cu 12 meciuri pe bilet a încasat aproape 40.000 de lei.

Manchester City – Aston Villa 3-2, meciul sezonului în Premier League, nu a lipsit de pe biletul care i-a adus aproape 40.000 de lei unui parior

Mai bine de un sfert din această sumă au venit prin activarea unui SuperBonus de 35 la sută din câștig. Urmărește bonusurile generoase oferite de Superbet, iar șansele tale de a obține sume importante pot crește considerabil.

ADVERTISEMENT

De altfel, luna mai poate fi declarată oficial ca luna pariorilor inspirați la Superbet. Câștigurile mari au venit pe bandă rulantă, iar pariorii chiar merită lăudați pentru alegerile excelente.

Toate partidele de pe biletul câștigător s-au disputat duminică și nu putea lipsi nici Manchester City – Aston Villa, un meci pentru istorie. 1&2-5 goluri, la cotă 1,52, s-a dovedit o alegere mai greu de bifat decât era de așteptat. Villa a condus 2-0, iar gazdele păreau aproape să piardă titlul. Trei goluri în 5 minute, marcate spre final, au adus locul 1 pentru Pep și verde la pariu.

ADVERTISEMENT

Chelsea – Watford, la un pas să strice totul pentru pariorul care a mizat pe “lei”. Echipa lui Tuchel a marcat golul victoriei în prelungiri

Chelsea – Watford, la care s-a jucat tot 1&2-5 goluri, la cotă 1,55, a fost un meci fără miză pentru cele două echipe. Și era să lase și biletul în aceeași situație. Chelsea a făcut repede 1-0, dar părea că nu mai vine golul 2. A venit abia în minutul 87, doar că în poarta “albaștrilor”. În cele din urmă, Chelsea a obținut victoria în minutul 90+1.

Au fost ceva emoții și la Liverpool, care s-a văzut condusă chiar pe Anfileld, de Wolves, încă din minutul 3. Mane a adus egalarea în minutul 24, dar golul doi al “cormoranilor” s-a lăsat așteptat. A venit în cele din urmă de la Salah, în minutul 84. Robertson a securizat cele 3 puncte, care nu au ajutat-o însă pe Liverpool. Dar au fost excelente pentru a face cota verde.

ADVERTISEMENT

Dacă la aceste trei partide din Premier League au fost ceva emoții pentru pariorul nostru, celelalte nouă au fost bifate fără griji am putea spune. Cert este că acest bilet chiar a fost o plăcere de urmărit, iar pentru cel care l-a jucat satisfacția a fost cu atât mai mare.

Biletele BigWin sunt la putere în luna mai, așa că și tu ai timp să dai lovitura. Bonusurile oferite cu generozitate de Superbet vor ajuta enorm în acest sens, așa că este bine să îți iei informații înainte să începi să alegi partidele.

ADVERTISEMENT