Sport

Cel mai spectaculos final de meci în istorie?! Oaspeții aveau 4-2 în minutul 89, dar atunci a început nebunia. Totul s-a decis cu un gol de la jumătatea terenului. Video

Situație rar întâlnită în fotbal. Oaspeții conduceau cu 4-2 în minutul 89, însă ce a urmat i-a lăsat pe fani cu gura căscată.
08.04.2023 | 13:48
Cel mai spectaculos final de meci in istorie Oaspetii aveau 42 in minutul 89 dar atunci a inceput nebunia Totul sa decis cu un gol de la jumatatea terenului Video
Răsturnare incredibilă! Echipa oaspete conducea cu 4-2 în minutul 89, dar a pierdut partida. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Situație uluitoare la un meci de fotbal din Australia. Pe 1 aprilie, NWS Spirit și Wollongong Wolves s-au întâlnit în etapa a 9-a din National Premier Leagues NSW, o competiție semi-profesională din New South Wales, Australia. Oaspeții conduceau cu 4-2 în minutul 89, însă nu au reușit să câștige partida.

Revenire incredibilă într-un meci de fotbal din Australia

Wollongong Wolves, echipa oaspete, conducea la pauză cu 2-1. Scorul a fost deschis de gazde prin Lobo, însă autogolul lui Kokubo din minutul 33 și golul lui Mcstay trei minute mai târziu i-au adus pe oaspeți în avantaj. În minutul 83, Ofula a dus scorul la 4-2 în favoarea celor de la Wollongong Wolves, însă a urmat o revenire incredibilă.

ADVERTISEMENT

NSW Spirit a marcat de trei ori în decurs de cinci minute și a întors soarta meciului. Gazdele au câștigat cu 5-4 după golurile marcate de Cahill, Konestabo și Darko. Mai mult decât atât, ultimul gol a fost marcat de la 45 de metri de poartă de Richie Darko.

Reușita atacantului a declanșat nebunia în tribunele arenei Christie Park. Astfel, condusă cu 10 minute înainte de fluierul de final, NWS Sprit a câștigat partida și a păstrat cele trei puncte „acasă”.

ADVERTISEMENT

Gol excepțional de la 66 de metri într-o altă partidă din America de Sud

Un alt eveniment rar văzut în fotbal a venit din America de Sud în meciul Nublense – Racing Club din Copa Libertadores. Matias Rojas, fotbalistul aflat în mare formă la oaspeți, a șutat de la 66 de metri și a reușit să marcheze.

Fotbalistul echipei argentiniene Racing Club a șutat cu piciorul stâng dintre doi adversari după ce l-a văzut ieșit pe Nicola Perez Barone, portarul echipei din Chile. După ce a plutit aproximativ 4 secunde, mingea a aterizat în poartă în ciuda eforturilor făcute de goalkeeper.

ADVERTISEMENT

Autorul golului traversează o perioadă de excepție la Racing Club. Mijlocașul a marcat în ultimele șapte partide în care a jucat. De asemenea, în Mexic s-a petrecut o altă fază rar întâlnită în fotbalul profesionist.

Suspendare de 12 meciuri pentru un arbitru mexican

În prima ligă mexicană, la meciul Club America – Leon, arbitrul Fernando Hernandez Gomez l-a lovit cu genunchiul în testicule pe unul dintre jucători și a primit o suspendare record de 12 partide. Lucas Romero a protestat, deoarece un coechipier a cerut analiza VAR, iar „centralul” i-a acordat cartonașul galben.

ADVERTISEMENT

Ajuns în fața arbitrului, Lucas Romero a fost lovit cu genunchiul în testicule și a căzut la pământ. Reluările au confirmat gestul „centralului” mexican care a fost suspendat „pentru conduită violentă împotriva unui jucător”, potrivit Federației Mexicane de Fotbal.

ADVERTISEMENT