Life

Cel mai stânjenitor moment pe care l-a trăit Vlăduța Lupău pe scenă. Artista a fost pe punctul de a renunța la muzică

Vlăduța Lupău a relatat despre unul dintre cele mai complicate momente din cariera ei muzicală, unul în care era pe punctul să renunțe la scenă. Cu ce s-a confruntat artista?
14.03.2022 | 17:05
Cel mai stanjenitor moment pe care la trait Vladuta Lupau pe scena Artista a fost pe punctul de a renunta la muzica
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu se poate plânge de lipsă de succes. Fiecare melodie pe care o scoate devine hit, iar când vine vorba despre evenimente, abia mai poate răsufla. Cântăreața are deja programate spectacole până în anul 2023.

Vlăduța Lupău, moment stânjenitor pe scenă

În fiecare săptămână, mai ales în weekend-uri, are bifat câte un concert ori câte o petrecere, fie că e vorba de zi de naștere, nuntă sau botez. În ciuda faimei de care se bucură acum, mai toți cântăreții dorindu-și să colaboreze cu ea, au existat și anumite episoade mai puțin plăcute în cariera ei.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a dezvăluit unul dintre acestea, invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Cântăreața de muzică de petrecere a spus că s-a făcut de râs la un eveniment important care a avut loc în Oltenia, unde a mers complet nepregătită.

„Am avut un moment… Eram în urmă cu vreo 4-5 ani. Câștigasem în 2017 marele premiu la Maria Tănase. Se făcea din doi în doi ani. Peste alți doi ani, trebuia să cânt. Nu mi-a zis nimeni o piesă pe care trebuia să o cânt și am cântat-o atât de prost.

ADVERTISEMENT

Atunci mergeam cu trenul de la Craiova spre Cluj și mi-am închis telefonul. Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine pe scenă mare”, a povestit Vlăduța Lupău la Kanal D.

Primul sărut, la 13 ani

Mihai Mitoșeru a schimbat apoi subiectul și a vrut să știe de la celebra vedetă din lumea folclorică anumite lucruri legate de viața ei intimă. Co-prezentatorul lui Teo Trandafir a întrebat-o pe Vlăduța dacă își amintește primul băiat pe care l-a sărutat și contextul în care s-a produs sărutul. Artista a vorbit despre asta fără menajamente.

ADVERTISEMENT

„Primul băiat pe care l-am sărutat… La tabăra în Costinești. Aveam vreo 12-13 ani. Nu mai știu cum îl cheamă, Cristi, Costel…”, a spus fără nicio reținere Vlăduța în emisiunea de la Kanal D.