News

Cel mai tânăr bărbat care a murit de coronavirus avea 27 de ani! Autorităţile susţin că nu a suferit de alte afecţiuni

04.04.2020 | 09:38
Cel mai tanar barbat care a murit de coronavirus avea 27 de ani Autoritatile sustin ca nu a suferit de alte afectiuni
ADVERTISEMENT

Cercetătorii susţin că persoanele tinere nu intră în categoria de risc pentru noul coronavirus, însă, din păcate, se mai întâmplă şi excepţii. Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Sibiu a fost răpus de boală.

Cel mai tânăr bărbat care a murit de coronavirus avea 27 de ani! A fost găsit fără suflare în propriul său apartament

Autorităţile susţin că tânărul nu ar fi suferit de alte afecţiuni, el fiind găsit fără suflare în propriul său apartament.

ADVERTISEMENT

Apropiaţii tânărului au intrat în panică pentru că de o săptămână nu au reuşit să ia legătura cu el, aşa că fosta sa iubită a sunat la 112. Pompierii au forţat uşa apartamentului şi pe urmele victimei nu au fost găsite urme de violenţă.

“O femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon”

Tânărul din Sibiu a fost apoi testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv: „În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20:35, I.S.U. Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu.

ADVERTISEMENT

O femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian.

Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

ADVERTISEMENT

3163 de cazuri de COVID-19, confirmate în România

Din primele informaţii, tânărul nu a călătorit în străinătate în ultima vreme şi în acest moment nu se ştie de unde ar fi putut contracta virusul COVID-19.

Până acum, în România s-au înregistrat 3163 de cazuri de infecţii cu noul coronavirus, dintre care 434 sunt cadre medicale. Un număr de 133 de decese au fost raportate de autorităţi.

ADVERTISEMENT

La nivel global, sunt confirmate 1.100.283 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Dintre aceştia, 226.669 s-au recuperat. Numărul deceselor din cauza COVID-19 este de 58.929 până în acest moment.

 

ADVERTISEMENT
Tags: