News

Cel mai tânăr criminal în serie. Până la vârsta de 8 ani, băiatul ar fi ucis 3 persoane  

Cel mai tânăr criminal în serie din lume este un indian care a ucis trei persoane până la vârsta de opt ani și care în prezent ar fi în libertate. El a ucis și bebeluși.
23.07.2022 | 20:52
Cel mai tanar criminal in serie Pana la varsta de 8 ani baiatul ar fi ucis 3 persoane
El este Amarjeet Sada, cel mai tânăr criminal în serie din lume. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Aici s-a ajuns pentru pentru că legislația din India prevede că un copil nu poate fi încarcerat și condamnat la moarte. Astfel, după ce a ucis de trei ori între anii 2006 și 2007, Amarjeet Sada ar fi ajuns într-o casă de copii în care a stat până în 2016, anul plecării din acel loc.

Criminal în serie la doar 8 ani

Jurnaliștii de la mirror.co.uk i-au preluat povestea și au aflat că psihologii au spus despre Amarjeet Sada că este “sadic” și incapabil să distingă între bine și rău. La această concluzie au ajuns după ce acesta ar fi ucis bebeluși și membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Născut în 1998, în satul Mushahar din Bihar, Amarjeet Sada ar fi ucis trei persoane până la vârsta de opt ani. Prima victimă a fost înregistrată când avea doar șapte ani.

Până în prezent, acesta deține infamul titlu de cel mai tânăr criminal în serie din lume. Se cunosc puține lucruri despre trecutul lui Sada, dar se știe că s-a născut într-o familie săracă, iar tatăl său a lucrat ca muncitor.

ADVERTISEMENT

În 2006, se presupune că ar fi ucis-o pe fiica unchiului său. Se crede că și-a ucis și propria surioară, care avea doar opt luni. Ultima sa victimă a fost chiar mai tânără, o fetiță de șase luni pe nume Kushboo.

Mama ei a declarat poliției că a lăsat-o dormind singură la școala primară, în timp ce ea a plecat să facă niște treburi casnice. Când s-a întors, copilul dispăruse, iar în scurt timp, oamenii legi au organizat căutări.

ADVERTISEMENT

Niciun regret pentru viețile luate

Câteva ore mai târziu, Sada a recunoscut de bunăvoie în fața poliției că a luat-o pe Kushboo, a lovit-o cu cărămizi și a strâns-o de gât până când a omorât-o. Ulterior, el i-a condus pe săteni la locul în care a încercat să o îngroape.

Adică pe un câmp din apropierea locului crimei. Unchiul lui Sada susține că unii dintre membrii familiei ar fi știut despre primele două crime.

ADVERTISEMENT

Totuși, au decis să păstreze tăcerea, considerând că erau “probleme de familie“. În cele din urmă, polițiștii l-au luat pe Sada pentru audieri. Când oamenii legii îi puneau întrebări, el ar fi zâmbit mult și nu a arătat nicio remușcare. Nici chiar când a recunoscut că și-a ucis sora cu doar câteva luni mai devreme și pe vărul său cu un an înainte.

Un inspector care s-a ocupat de caz a declarat că toate crimele au fost similare ca mod de execuție. În momentul reținerii sale, un psiholog l-a numit “sadic care obține plăcere din provocarea de răni“.

Alt psiholog a precizat că nu are “niciun simț al binelui sau al răului“. Un copil nu poate fi încarcerat sau condamnat la moarte în conformitate cu legislația indiană, astfel încât se crede că Sada a fost reținut într-o casă de copii din orașul Munger până la vârsta de 18 ani. Se pare că a fost eliberat în 2016 și nu se știe unde se află în prezent.

ADVERTISEMENT