Sport

Cel mai tare bonus văzut la pariuri sportive: 150 la sută din câștig! Profit fabulos, cu doar 2,5 lei miză

Un parior a avut curajul să joace un bilet mamut, cu 30 de evenimente. A dat tot atâtea pronosticuri corecte și a fost răsplătit așa cum se cuvine: cu aproape 37.000 de lei.
13.11.2021 | 14:15
Cel mai tare bonus vazut la pariuri sportive 150 la suta din castig Profit fabulos cu doar 25 lei miza
Biletul mamut, cu 30 de evenimente, a fost câștigător. A avut și un bonus senzațional. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Suma câștigată este una fabuloasă, mai ales dacă ținem cont că miza pe bilet a fost de doar 2,5 lei! Dar trebuie să ținem cont că 22.190 din câștig au venit prin super bonusul oferit de Superbet. De 150 la sută din câștig!

Astfel, pariorul inspirat a obținut un total de 36.983,63 lei. Consultă întreaga listă de bonusuri oferite de Superbet și poți profita și tu pentru a face un profit pe măsură.

ADVERTISEMENT

Cel mai tare bonus văzut la pariuri sportive: 150 la sută din câștig! A fost oferit pe un bilet cu 30 de evenimente

Cu profitul său excepțional, pariorul se încadrează pe o listă selectă a oamenilor care au câștigat bilete mari în această perioadă. Ultimul exemplu, cel al timișoreanului care este expert pe Championship.

Biletul mamut, cu nu mai puțin de 30 de evenimente, s-a întins pe parcursul unei săptămâni întregi, la începutul acestei luni. Au fost cote mici, fără grad de risc ridicat.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost 1,57 la partida Villarreal – Young Boys, din Liga Campionilor. S-a jucat 1 solist. Spaniolii au reușit să se impună cu 2-0.

Biletul a avut meciuri pe parcursul a șapte zile, din fotbal și tenis. De unde au venit cele mai mari emoții

Au fost, totuși, ceva emoții. Capoue a deschis scorul în minutul 36, iar scorul final a fost stabilit în minutul 89, de Danjuma. Acest gol, venit pe final, a pus capăt grijilor și a asigurat cotă verde.

ADVERTISEMENT

Între cele 30 de evenimente alese pe bilet au fost partide de fotbal, dar și de tenis. S-a mers mult pe goluri marcate, în speranța că așa vor putea fi bifate mai ușor cotele verzi.

Au fost totuși și meciuri care au fost bifate destul de greu. Gael Monfils, spre exemplu, a avut mari probleme cu Miomir Kecmanovic, dar s-a impus în cele din urmă în trei seturi.

ADVERTISEMENT

Golurile pe final marcate de AS Roma și revenirea Rapidului cu Academica Clinceni, printre evenimentele care au făcut biletul verde

Un meci care a provocat multe emoții a fost Roma – Bodo/Glimt, din Europa League, unde s-a jucat “GG sau 3+”. Scorul final, 2-2, dă impresia că totul a mers perfect. Dar în realitate, golurile italienilor au venit pe final. Primul dintre ele, cel care a rezolvat biletul, în minutul 84.

Un alt meci care a fost bifat mai greu decât o arată scorul este Academica Clinceni – Rapid X2. Giuleștenii s-au impus 3-2, dar au avut mari probleme. Și chiar au fost conduși în două rânduri.

Cert este că pariorul inspirat, cu 30 de evenimente pe bilet, a fost răsplătit regește. Un astfel de bilet, cu un bonus uriaș, poți face și tu. Consultă lista întreagă a bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT