Life

Cel mai tare film românesc de pe Netflix. Are o poveste pe care mulți români o trăiesc în realitate

Cel mai tare film românesc de pe Netflix. Acesta se bazează pe o poveste pe care mulți oameni o trăiesc deja zi de zi în viața reală.
26.05.2023 | 19:22
Cel mai tare film romanesc de pe Netflix Are o poveste pe care multi romani o traiesc in realitate
Cel mai tare film românesc de pe Netflix. Foto: Actrițe din film / Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Cel mai tare film românesc de pe Netflix. Povestea pe care se bazează este una pe care mulți români o trăiesc în realitate iar unii chiar ar putea fi speriați.

Cel mai tare film românesc de pe Netflix. Ce poveste are

Filmul numit Complet necunoscuți este cel în cauză, cel mai tare de pe Netflix. Filmul a fost lansat în anul 2021 și are o oră și 34 de minute de vizionare.

ADVERTISEMENT

În distribuție este Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina din Las Fierbinți. Filmul face parte din genul de comedie dar este și o dramă în același timp.

Cel mai tare film românesc este categorisit pe Netflix fiind unul excentric și intim. „O seară cu prietenii ia o întorsătură neașteptată când aceștia decid să se împărtășească toate apelurile și mesajele primite pe telefoane”, este descrierea filmului de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Regizorul acestui film este Octavian Strunilă, iar scenaristul este tot actorul. Acest film nu este recomandat minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani.

Alte filme românești de pe Netflix care merită văzute

Un alt film de pe Netflix care a avut un mare succes este Oameni de treabă. Și acel film românesc a făcut furori pe Netflix și a reușit să intre direct în top.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost apreciat de critici dar și de oamenii de rând. A primit inclusiv premii la gala Gopo din acest an.

Filmul Oameni de treabă arată povestea unui polițist de la țară care trebuie să ia o mulțime de decizie foarte grele. În acest film joacă și iubitul lui Theo Rose și cel care este tatăl copilului acesteia, Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Tot în Oameni de treabă își face apariția și Vasile Muraru, care a primit premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar.

De asemenea, Iulian Postelnicu a reușit să câștige în cadrul aceleiași gale premiul de cel mai bun actor în rolul principal.

ADVERTISEMENT
Tags: