Life

Cel mai tare test de inteligență: unde se ascunde evadatul? Geniile găsesc răspunsul în câteva secunde

Iată care este cel mai tare test de inteligență! Doar geniile pot să dea răspunsul corect la această întrebare. Analizează imaginile și stabilește care este casa în care se ascunde evadatul!
13.08.2022 | 23:00
Cel mai tare test de inteligenta unde se ascunde evadatul Geniile gasesc raspunsul in cateva secunde
Testul de inteligență cu deținutul. În ce casă se află? Foto: incredibilia.ro
ADVERTISEMENT

Testele de inteligență pot fi distractive, mai ales dacă găsești răspunsul corect. Iată unul dintre cele mai provocatoare teste, care își stârnește logica!

Care este cel mai tare test de inteligență

Problema de logică următoare este una solicitantă și doar geniile pot să îi găsească soluția cea bună. Uită-te atent la imagine și analizează care poate fi răspunsul corect!

ADVERTISEMENT

Testul de inteligență cu deținutul este unul care te poate induce în eroare. Iată ce trebuie să afli: unde este, de fapt, individul care a fugit de la închisoare? Unde s-a ascuns el de oamenii legii?

Poliția încearcă să îl găsească pe acesta, așa că se folosește de o imagine de deasupra străzii unde el a fost văzut ultima dată. Acolo sunt trei case diferite, iar oamenii legii au descoperit că evadatul se află într-una dintre ele.

ADVERTISEMENT

Care este casa în care merge poliția pentru a-l aresta pe deținutul care a încercat să fenteze legea? Unde se duc polițiștii? Alege! Casa A, B sau C?

Ei bine, dacă ai răspuns A, atunci ai dreptate! Detaliul la care trebuia să fii atent era mașina parcată lângă casă.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei au câte un autovehicul în preajma lor, dar doar casa A are mașina îndreptată spre șosea, pentru că evadatul a parcat-o în așa fel încât să poată fugi repede dacă sosesc oamenii legii pe urmele sale.

Ce sunt, de fapt, testele de inteligență

Un lucru foarte important pe care ar trebui să îl reamintim este că există șapte tipuri de inteligență descoperite de specialiști, anume kinestezic lingvistic, logico-matematic, spațial, muzical, corporal, intrapersonal și interpersonal.

ADVERTISEMENT

Doar primele trei dintre acestea sunt măsurate prin testele de inteligență. Există două tipuri de asemenea evaluări, conform specialiștilor.

Primul dintre ele este testul Binet-Simon care măsoară vârsta mentală reală în comparație cu cea din buletin. Mai este numit și testul de coeficient intelectual.

Al doilea este testul Weschler-Bellevue, care vrea să analizeze funcționarea psihică a subiectului.

Sunt acele teste cu jocuri de imagini (ordonarea lor), în care trebuie să asociem elemente sau să reconstituim figuri geometrice.

ADVERTISEMENT
Tags: