Life

Cel mai tare truc pentru cei care merg singuri în vacanță. De ce e bine să rezervi cazare pentru două persoane, deși costă mai mult

De ce este bine să rezervi o cazare pentru două persoane, deși mergi în vacanță de unul singur. Informația pe care toată lumea trebuie să o știe.
05.10.2023 | 17:02
Cel mai tare truc pentru cei care merg singuri in vacanta De ce e bine sa rezervi cazare pentru doua persoane desi costa mai mult
Motivul pentru care trebuie să rezervi o cazare pentru doi, deși mergi singur în vacanță. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Un reporter de călătorii a oferit cel mai util sfat celor cărora le place să meargă în vacanță. Chiar dacă plănuiești să călătorești de unul singur, există un motiv întemeiat pentru care să rezervi cazare pentru doi.

De ce să rezervi cazare pentru doi chiar dacă mergi singur în vacanță

Un reporter de călătorii ce a vizitat o mulțime de țări, a dezvăluit cel mai util truc pentru vacanță. Tânără a mărturisit că prin intermediul Airbnb a reușit să stea în unele dintre cele mai inedite locuințe.

ADVERTISEMENT

„Cabane primitoare, case mici unice, apartamente de lux – le-am rezervat pe toate prin intermediul Airbnb. Ca reporter de călătorii, mă cazez în locuințe din întreaga lume, de la SUA și Canada până în Europa de Vest.

Prefer să stau în locuințe Airbnb în loc de hoteluri pentru că adesea îmi oferă experiențe unice, cum ar fi dormitul într-o casă în copac în Canada și într-un butoi locuibil în Elveția”, a spus tânăra pentru Insider. 

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, reporterul de călătorii a luat trenul pe timp de noapte în SUA și Elveția, a dormit pe vaze de croazieră pe Marea Caraibelor. Fiecare vacanță a fost de vis pentru ea.

Cum să fii de fiecare dată în siguranță

Dar plecând aproape întotdeauna singură, a descoperit metoda prin care să se simtă în siguranță de fiecare dată. Astfel că, tânăra a împărtășit și cu restul lumii această informație de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre rezevarea unei cazări pentru doi, chiar și atunci când călătorește de una singură. „Când vine vorba de șederea în locuințe Airbnb singură, cel mai bun sfat al meu este să rezervați cazare pentru două persoane. 

Atunci când fac rezervarea, pur și simplu modific numărul de oaspeți de la unu la doi. Apoi, în mesajul meu către gazdă, spun întotdeauna că aș putea avea un prieten care să se alăture călătoriei mele.

ADVERTISEMENT

În acest fel, gazda mea nu crede că eu călătoresc cu adevărat singură. Crearea iluziei că am pe cineva cu mine mă face să mă simt mai în siguranță când adorm noaptea într-un loc străin”, este trucul de vacanță dezvăluit de reporterul de călătorii.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul...
Pamela este poliţistă de 20 de ani şi campioană la culturism în timpul liber. Ridică greutăţi cât 4 bărbaţi şi mănâncă ciocolată o dată pe an
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Animalul periculos care a invadat Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina. „Se...
Animalul periculos care a invadat Marea Neagră din cauza războiului din Ucraina. „Se înmulțesc haotic”