Video. Incredibil! A transformat penalty sub ameninţarea armei!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
23/03/2018, 11:59
Video. Incredibil! A transformat penalty sub ameninţarea armei! GALERIE FOTO

În America de Sud fotbalul a ajuns în multe locuri ca o religie. Şi din cauza acestui fanatism nu mai există limite de exprimare nici pentru cei care ar trebui să fie nişte simpli spectatori. De asemeni, obţinerea în aceste zone a unei arme de foc este extrem de facilă, contribuind la insecuritatea de pe stadioane şi la creşterea gradului de pericol pentru viaţa jucătorilor şi a arbitrilor, confruntările dintre suporteri inttrând într-o altă categorie. 

Au fost numeroase situaţii în care violenţa a fost escaladată cu mare uşurinţă şi a dus la dramă, pe acest continent numărul victimelor căzute pe altarul regelui fotbal fiind incomparabil mai ridicat decât oriunde în altă parte în lume.

S-a tras de bucurie

Au existat numeroase situaţii în care rivalităţile dintre suporteri s-au soldat cu decese, dar, puţine, ce e drept, inclusiv atacuri pe teren asupra unor jucători sau arbitri care au avut urmări tragice.

Dar ceea ce s.-a petrecut zilele trecute la o partidă de amatori din localitatea braziliană Belford Roxo din statutul Rio de Janeiro, situată nu departe de marea metropolă Rio de Janeiro, va intra în analele fotbalului. Una dintre echipe a primit o lovitură de la 11 metri şi executarea penaltyului s-a petrecut în condiţii nemaintâlnite şi sub o presiune inimaginabilă pentru cel care şi-a asumat-o. Deşi se afla sub ameninţarea unei arme, un AK-47, fotbalistul şi-a păstrat sângele rece, a tras şi a marcat, ceea ce a dus ca manifestare de bucurie la descărcarea în aer a armelor!

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. CFR – FCSB în 16-imi?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×