Galerie FOTO. Cel mai URÎT echipament din noul sezon. Glumele au umplut internetul!

Claudiu Melinte   
in Galerie foto
18/07/2016, 18:32
Galerie FOTO. Cel mai URÎT echipament din noul sezon. Glumele au umplut internetul! GALERIE FOTO

Gruparea Hearts din Scoţia şi-a prezentat echipamentul pe care îl vor purta jucătorii în sezonul viitor. Cel de rezervă a atras multe hohote de rîs…

Fanii şi jucătorii n-au fost atît de amuzaţi, ci mai mult supăraţi. De ce? Noile tricouri dispun de patru dungi orizontale de culoarea roz, pe fundal galben. “Nici măcar căpitanul Alim Ozturk nu a părut fericit în momentul în care a pozat în noul echipament”, au scris ziariştii de la The Sun.

Cînd au văzut noul echipament, oamenii de pe reţelele de socializare au găsit imediat o legătură – Mr Blobby, un personaj haios extrem de cunoscut din anii 90, ce purta culori asemănătoare.

VEZI noul echipament în GALERIA FOTO

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×