Carousel hot news

Cel mai valoros “cîine” este dorit de Bursaspor!

Dinamo s-a despărţit în ultimul an de foarte mulţi jucători de valoare, iar Stoican este pe cale să mai piardă un fotbalist. Cosmin Matei, 22 de ani, vrea să plece din “Ştefan cel Mare”...
26.07.2014 | 08:43
Cel mai valoros “cîine” este dorit de Bursaspor!
Cosmin Matei este felicitat de colegi dupa golul marcat din penalty.
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a despărţit în ultimul an de foarte mulţi jucători de valoare, iar Stoican este pe cale să mai piardă un fotbalist. Cosmin Matei, 22 de ani, vrea să plece din “Ştefan cel Mare” pentru un salariu mai consistent, iar Bursaspor este gata să-i satisfacă pretenţiile financiare. Mijlocaşul a ajuns în atenţia turcilor care au terminat pe locul 8 în ultimul sezon de SuperLiga, antrenorul Senol Guneş – cel ce-a dus Turcia pe locul 3 la Mondialul din 2002 – fiind impresionat de calităţile românului, văzut drept un partener ideal în linia mediană a argentinianului Belluschi, anunţă Gazeta Sporturilor.

Bursaspor trebuie să ajungă la un consens cu Dinamo în privinţa sumei de transfer. Pînă acum, ofertele avansate “cîinilor” nu au corespuns cu dorinţele lor financiare, întrucît “otomanii” au propus o sumă pînă într-un milion de euro, sub ceea ce vor bucureştenii.

ADVERTISEMENT

matei-cosmin-660x400

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri