Cel puţin 22 dintre victimele atacului sinucigaş din Gaziantep aveau sub 14 ani

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/08/2016, 14:23
Cel puţin 22 dintre victimele atacului sinucigaş din Gaziantep aveau sub 14 ani

Cel puţin 22 dintre victimele atacului sinucigaş care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la o nuntă din oraşul turc Gaziantep aveau sub 14 ani, a declarat un oficial al Guvernului, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Un atacator sinucigaş între 12 şi 14 ani a comis atentatul soldat cu moartea a 51 de persoane, a declarat duminică preşedintele Erdogan, adăugând că primele date sugerează că masacrul a fost plănuit de reţeaua teroristă Stat Islamic.

“Este clar că Daesh avea o celulă (teroristă) la Gaziantep sau încerca să-şi facă loc aici,” a declarat Erdogan, folosind acronimul din limba arabă pentru gruparea militantă Stat Islamic. Acesta a mai spus că forţele de securitate turce îşi vor spori eforturile de combatere a teroriştilor.

Oficialul a spus că bilanţul de 51 de morţi nu îl include şi pe atacator.

Sursă: mediafax.ro

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×