Fotbal international

„Cel puțin 4 puncte cu România și Spania”. Presa din Norvegia este sigură de victoria în fața naționalei lui Cosmin Contra

07.10.2019 | 14:34
„Cel puțin 4 puncte cu România și Spania”. Presa din Norvegia este sigură de victoria în fața naționalei lui Cosmin Contra
Presa din Norvegia este sigură de o victorie cu România. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Presa din Norvegia este sigură de o victorie a reprezentativei țării lor în fața României. La fel de sigur este și Lars Lagerback, care este de aceeași părere ca și jurnaliștii scandinavi și anunță că vrea cel puțin 4 puncte din meciurile cu România și Spania. Chiar dacă nu vor putea conta pe Erling Haaland, golgheterul din Champions League, scandinavii își pun mari speranțe în Martin Odegaard, fotbalistul lui Real Madrid, care este împrumutat la Real Sociedad.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,14 este cota pentru 1 la meciul Olanda– Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Presa din Norvegia se așteaptă la o victorie cu România

Jurnaliștii de la portalul VG.no scriu despre meciul cu România „Cel puțin 4 puncte cu România și Spania”, dar fac aluzie și la punctele pierdute cu Suedia și naționala lui Cosmin Contra. „Lars Lagerback este conștient că ar fi trebuit să avem cu 4 puncte mai mult”, au mai scris norvegienii, făcând referire la egalul „smuls” de România pe final, dar și la remiza cu rivalii suedezi.

Presa norvegiană își pune mari speranțe în Martin Odegaard, considerat „minunea” fotbalului din Norvegia și care în ultima vreme a făcut meciuri foarte bune pentru Real Sociedad, el fiind împrumutat de la Real Madrid. Jurnaliștii de la dagbladet.com au titrat „Destul de bun pentru Real Madrid!”, fiind extaziați de forma pe care o arată Odegaard, unul dintre cei mai periculoși fotbaliști ai scandinavilor din partida tur cu România, care a reușit să marcheze al doilea gol al Norvegiei.

ADVERTISEMENT
  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Martin Odegaard, conform transfermarkt.com
  • 20 de ani a împlinit Martin Odegaard pe 17 decembrie
Martin Odegaard, arma letală a norvegienilor. Sursă foto: hepta.ro
Martin Odegaard, arma letală a norvegienilor. Sursă foto: hepta.ro

Antrenorul norvegienilor, foarte încrezător înaintea partidei cu România

Lars Lagerback a vorbit înaintea meciurilor cu Spania și România: „Trebuie neapărat să câștigăm ambele meciuri pentru a nu avea emoții mai târziu. Vor fi două partide dificile, dar sunt sigur că vom obține minim 4 puncte. Băieții sunt pregătiți indiferent cu ce adversar jucăm și știu foarte bine ce au de făcut pe teren. Cu Spania va fi foarte greu, dar trebuie să fim echilibrați și să nu ne avântăm din primul minut”.

Lars Lagerback, antrenorul Norvegiei. Sursă foto: hepta.ro
Lars Lagerback, antrenorul Norvegiei. Sursă foto: hepta.ro

În partida de la Oslo, România a reușit să scoată un egal, deși norvegienii au condus cu 2-0 până în minutul 77. Mai întâi Claudiu Keșeru a redus din diferență, pentru ca tot el să marcheze golul egalării în minutul 92.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care îl ocupă România în grupa F cu 10 puncte
  • 4 puncte este locul pe care îl ocupă Norvegia în grupa F cu 9 puncte
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri