Life

Cele 3 greșeli frecvente care te îmbătrânesc cu 10 ani. Experții spun să renunți la aceste obiceiuri

Care sunt cele mai dese 3 erori care te fac să pari mai bătrână cu 10 ani. Specialiștii te îndeamnă să scapi imediat de ele.
20.02.2024 | 10:05
Cele 3 greseli frecvente care te imbatranesc cu 10 ani Expertii spun sa renunti la aceste obiceiuri
Care sunt cele mai dese 3 erori care te fac să pari mai bătrână cu 10 ani. Specialiștii te îndeamnă să scapi imediat de ele. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Cele 3 greșeli frecvente care te îmbătrânesc cu 10 ani. Experții spun să renunți la aceste obiceiuri. Nu este vorba de produse scumpe de îngrijire a părului și a pielii, ci de câteva trucuri pe care e musai să le cunoști.

Care sunt cele mai dese 3 erori care te fac să pari mai bătrână cu 10 ani. Specialiștii te îndeamnă să scapi imediat de ele

Care sunt cele mai dese 3 erori care te fac să pari mai bătrână cu 10 ani. Specialiștii te îndeamnă să scapi imediat de ele dacă vrei să ai o înfățișare tinerească și un chip luminos. Sunt chestiuni simple și la îndemâna tuturor.

ADVERTISEMENT

Un make-up artist și stilist de mirese foarte cunoscut pe social media spune ce trebuie să facem în acest sens. Dana Tate a realizat o filmare pe pagina sa de TikTok, unde împărtășește în mod regulat trucuri și sfaturi prețioase.

Vedeta i-a îndemnat pe oameni să înceteze să mai facă aceste greșeli. În primul rând, femeile trebuie să renunțe definitiv la bretonul super scurt sau franjuri. Multă lume crede că această tunsoare întinerește, însă are efect opus.

ADVERTISEMENT

„Este tentant să optezi pentru frunjuri odată ce încep să apară ridurile de pe frunte, dar asta închide fața și îți face ochii să pară mai mici. De asemenea, evidențiază liniile fine”, explică stilistul Rob Reeves, scrie Mirror.

În al doilea rând, femeile trebuie să renunțe la folosirea fixativului care are rolul de a ”bloca” coafurile la locul lor. Din păcate, acest produs nu face decât să încarce și mai mult podoaba capilară și să aibă un efect de ”cap de cască”. Așadar, te face să pari mai bătrână.

ADVERTISEMENT

Fixativul conține alcool și substanțe care pot usca pielea, făcând-o să se deshidrateze și să pară mult mai bătrână. E foarte important să nu folosiți prea mult produs, ci să pulverizați ușor și uniform, de la o distanță de circa 15 cm de păr.

Care e a treia greșeală care te face să pari bătrână

Tot pe rețelele de socializare make-up artistul a explicat care este a treia greșeală care te face să pari bătrână. Dana Tate a dezvăluit că femeile trebuie să renunțe la o anumită culoare atunci când aleg să se vopsească.

ADVERTISEMENT

Mai exact, doamnele trebuie să stea departe de nuanțele închise care nu fac altceva decât să îmbătrânească. Brunetul nu este pentru toată lumea, însă dacă vrei o culoare închisă ar fi bine să optezi pentru reflexii care iluminează fața.

ADVERTISEMENT