Life

Cele 3 seriale recomandate de Daniel Pavel de la Survivor 2022: “Pentru că am trăit anii 80 frumos”

Care sunt cele 3 seriale recomandate de Daniel Pavel de la Survivor România 2022. Pe lista prezentatorului TV se regăsește și celebrul Stranger Things.
20.06.2022 | 17:13
Cele 3 seriale recomandate de Daniel Pavel de la Survivor 2022 Pentru ca am trait anii 80 frumos
Cele 3 seriale recomandate de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a recomandat, în cadrul unui interviu, 3 seriale care i-au plăcut foarte mult. Pe listă se află și Stranger Things.

Cele 3 seriale recomandate de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Unul dintre serialele care i-au plăcut prezentatorului TV și pe care îl recomandă este Frontier, o dramă istorică în care Jason Momoa este protagonist. Serialul a fost difuzat între 2016 și 2018 și are trei sezoane.

ADVERTISEMENT

Un alt serial recomandat de Daniel Pavel este Peaky Blinders, din distribuția căruia fac parte Cillian Murphy și Tom Hardy. Serialul este o ficțiune istorică care are loc în Birmingham, Anglia, în perioada de după Primul Război Mondial.

De asemenea, prezentatorul TV recomandă și celebrul serial Stanger Things, o dramă științifico-fantastică, cu elemente horror, care a revenit recent cu cel de-al patrulea sezon pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Acțiunea din serial se petrece în anii ‘8o, acesta fiind unul dintre motivele pentru care lui Daniel Pavel îi place atât de mult. De altfel, prezentatorul are un fiu adolescent, astfel că acesta l-a făcut să vizioneze serialul.

“Pentru că am băiat adolescent și pentru că am trăit anii ’80 frumos.”, a declarat Daniel Pavel într-un interviu pentru paginadeseriale.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Daniel Pavel

Recent, Daniel Pavel a vorbit despre proiectul pe care îl pregătește și la care lucrează de ceva timp. Prezentatorul se ocupă de prima sa carte, pe care a început-o de când lucra la un post de radio în Viena.

Gazda Surviovor România a explicat despre ce este vorba în viitoarea sa carte. Nu mai are foarte mult de scris din ea, așa că ar putea fi lansată în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Am proiectul unei cărți pe care l-am început când eram încă pe radio, la Viena. Mai am undeva la 20% de scris din ea și aș vrea să o scriu și să o lansăm împreună cu colegii mei.

Proiecte sunt, dar admit în momentul aceasta că, față de dinamica nebună a filmărilor și a proiectului Survivor, orice aș face nu e acolo. 

Cartea este din perspectiva unui moderator de radio, asupra unor povești la granița dintre realitate și ficțiune și fiecare rubrică este introdusă ca o moderare de radio, cu toate detaliile, așa cum făceam comentarii pe trasee. 

Sunt 8 povești în care explic clar, cu emoție. Sper să ajung tot la emoție. Povești din sfera ficțiunii istorice pe care le introduce un moderator, un personaj generic, suntem toți moderatori de radio în viețile noastre. Moderatorul introduce practic rubricile ca pe niște povestioare, 8 la număr. (…) 

Genul acesta de scriitură mă va plasa și pe mine pe modelul maeștrilor olandezi din secolul XVII. Apar și eu, însă ca un personaj mic într-un context mai mare sau colectiv. Sunt și eu acolo.”, a declarat Daniel Pavel pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT