Life

Cele 4 zodii care se despart până la sfârșitul anului 2022. Capricornii, printre cei cu ghinion în dragoste

Pentru 4 zodii, situația sentimentală va fi complet diferită până la sfârșitul anului 2022. Apar surprize neplăcute la capitolul dragoste, însă tot răul va fi spre bine până la urmă.
17.06.2022 | 22:30
Cele 4 zodii care se despart pana la sfarsitul anului 2022 Capricornii printre cei cu ghinion in dragoste
4 zodii se despart de persoana iubită până la sfârșitul anului 2022. Foto: herzindagi.com
ADVERTISEMENT

4 zodii au șanse mari să se despartă de persoana iubită până la finalul anului 2022. Își vor da seama că merită ceva mai bun, că relația în care se află nu corespunde cu planurile lor de viitor.

Cele 4 zodii care se despart până la sfârșitul anului 2022

Se spune că nu îți ajunge o viață să cunoști un om, iar 4 dintre zodii își vor da seama în lunile următoare cum arată dragostea ideală pentru ele.

ADVERTISEMENT

Pe lista celor 4 nativi se află, în primul rând, Capricornii. Nativii de pământ au tot tras din greu pentru relația lor, însă vor ajunge la capătul puterilor undeva în toamna acestui an.

Cele mai critice luni pentru Capricorni sunt septembrie și octombrie. Își vor da seama că nu au nimic în comun cu partenerul de viață, după încercări repetate de a salva și ultima speranță privind viața în doi.

ADVERTISEMENT

Și Gemenii sunt predispuși la a lua totul de la zero începând cu anul următor. Luna noiembrie va aduce câteva situații neplăcute în urma cărora vor realiza că au trăit într-o iluzie.

Scorpionii trăiesc o iubire de-o vară

Nativii de aer nu vor suferi foarte mult din cauza dezamăgirii în dragoste, căci au suficiente resurse să se ridice și să meargă mai departe. Chiar la începutul anului viitor pot apărea noi motive de bucurie la capitolul dragoste.

ADVERTISEMENT

Balanțele au și ele de tras când vine vorba de cuplu. Nativii de aer se tot răzgândesc cu privire la o decizie finală privind viitorul în doi. Aceasta va fi luată cu certitudine undeva în luna septembrie.

Simt nevoia de independență mai mult ca oricând, așa că vor o pauză de la relație. S-ar putea să le prindă foarte bine.

ADVERTISEMENT

Ultimii, dar nu cei din urmă din această listă, sunt Scorpionii. E drept că până la finalul anului nu au surprize neplăcute privind dragostea. Doar că… iubirile care se formează vara aceasta nu durează mai mult de 4-5 luni. În decembrie, nativii de apă se pot trezi din nou singuri.

 

ADVERTISEMENT