Life

Cele 4 zodii care vor da de greu în iulie 2022. Previziuni realizate de Cristina Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru luna iulie 2022, iar noi vă prezentăm care sunt cele 4 zodii pentru care urmează o perioadă nu tocmai fantastică.
27.06.2022 | 11:57
Cele 4 zodii care vor da de greu in iulie 2022 Previziuni realizate de Cristina Demetrescu
Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrologice pentru iulie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a lansat câteva semnale de alarmă pentru unele dintre zodii. Luna iulie 2022 își va pune amprenta mai ales asupra ultimelor zodii ale horoscopului european.

Cristina Demetrescu, atenționări pentru 4 zodii în luna iulie 2022

Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii sunt vizați de câteva schimbări interesante și se vor confrunta mai degrabă cu probleme sentimentale în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele care pornesc într-o călătorie în săptămânile care urmează trebuie să se asigure că nu le lipsește absolut nimic. Pot obține anumite autorizații importante, însă sunt nevoite să fie foarte atente la starea lor de sănătate. Există risc de disconfort pe plan medical în vacanță.

Se poate îmbunătăți relația cu șefii. Multe Fecioare devin mai deschise și mai conciliante. Când vine vorba de iubire, aici astrele nu sunt foarte bune cu ele. Dragostea cu sila nu se poate!

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu are câteva sfaturi și atenționări și pentru Balanțe. Acestea nu pot avea totul de partea lor, așa că trebuie să aleagă ce își doresc cu adevărat. Nu pot avea și zona de confort, dar și Luna de pe cer! Sunt obligate să plătească un preț pentru a le fi bine, dar nu pot câștiga pe toate planurile.

Nativii de aer trebuie să fie extrem de atenți la relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, fie că e vorba de șefi sau unul din părinți. Se pot complica dialogurile.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, certuri în familie de la bani

Scorpionii dau de necaz în familie. Cele mai multe certuri pornesc de la bani. Persoana iubită le poate face zile fripte. Se pot simți atacați de partenerul de viață. Motivul? Nu știu în ce să investească o anumită sumă de bani.

Pentru Săgetători, și aceștia pe lista atenționărilor Cristinei Demetrescu, iulie e o perioadă adâncă sufletește. Apar tot felul de situații în zona mistică a existenței lor. Unele subiecte extrem de sensibile trebuie confruntate, trebuie atacate.

ADVERTISEMENT

Previziunile astrologului Cristina Demetrescu au fost realizate în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT