Life

Cele 4 zodii care vor încheia luna mai în lacrimi. Taurii și Leii, printre nativii vizați

Sfârșitul lunii mai nu se anunță a fi unul bun pentru 4 dintre cele 12 semne zodiacale. Astrele prevestesc faptul că vor încheia ultima lună de primăvară în lacrimi.
20.05.2022 | 22:15
Cele 4 zodii care vor incheia luna mai in lacrimi Taurii si Leii printre nativii vizati
Patru zodii termină luna mai în lacrimi. Foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Astrele nu au vești bune pentru 4 dintre cele 12 semne zodiacale. O parte dintre nativi vor încheia ultima lună de primăvară în lacrimi. Reprezentanții zodiilor Taur și Leu se află pe lista celor vizați.

Patru zodii vor termina luna mai în lacrimi. Care sunt acestea

Taur

Te apropii de un punct de cotitură major în viața ta. S-ar putea să fii nevoit să renunți la o persoană pe care o iubești foarte mult, dar care nu-ți mai face bine. Acest lucru îți va aduce, pe moment, foarte multă suferință, de aceea trebuie să privești imaginea de ansamblu. Chiar dacă este dificil, nu poți continua să accepți rolul victimei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-ar putea produce schimbări și în obiceiurile tale de zi cu, iar viața să arate altfel față de cum o știai până în acest moment.

Leu

Dacă simți că zidurile se prăbușesc peste tine, încearcă să fii mai ai răbdător în ceea ce te privește. Ești pe punctul de a face o schimbare majoră în viață, iar presiunea este copleșitoare.

ADVERTISEMENT

Consolează-te cu gândul că multe lucruri frumoase pot apărea în urma acestei perioade. Dacă o piatră este dispusă să îndure o căldură intensă, va deveni în cele din urmă un diamant. Să știi că orice te așteaptă de partea cealaltă, va merita toate sacrificiile pe care le-ai făcut. Succesul necesită timp.

Scorpion

Luna aceasta, relațiile tale se extind dincolo de ceea ce erau înainte. Consolidezi parteneriatele în care ești implicat și înveți cum să cooperezi cu ceilalți la un nivel mai profund.

ADVERTISEMENT

Totuși, rămâi conștient de cât de multă energie ești capabil să oferi, pentru că pe măsură ce iunie câștigă avânt, s-ar putea să simți că nu poți face față.

Oferă-ți dreptul de a refuza ceva atunci când simți că nu este ceea ce îți dorești. Tu ești singurul care poate decide care îți sunt prioritățile.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Pe măsură ce luna se apropie de final, s-ar putea să simți că toate cele mai rele instincte ale tale sunt activate. Îți găsești curajul de a privi spre lucrurile de care îți este cel mai teamă. Astfel, descoperi că, dincolo de aparențe, viața nimănui nu poate fi perfectă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: