ADVERTISEMENT
Life

Cele cinci zodii care până la sfârșitul lunii mai primesc ceea ce merită de la viață

Autor: Dan Suta | 12.05.2021 | 17:30
Cele cinci zodii care până la sfârșitul lunii mai primesc ceea ce merită de la viață
5 zodii au parte de ceea ce merită până la finalul lunii mai 2021. Foto: indiatvnews.com

Cinci zodii vor primi până la sfârșitul lunii mai ceea ce merită de la viață. Pentru aceste semne zodiacale se creează justiție în această perioadă, însă două dintre ele s-ar putea să treacă printr-un duș rece.

ADVERTISEMENT

Practic, cele cinci zodii primesc ceea ce au sădit. Cele care au făcut rău, s-ar putea să plătească din punct de  vedere karmic, mai ales în a doua jumătate a acestei luni, atunci când există reglări la nivel cosmic.

Ultima lună de primăvară aduce așadar situații inedite, experiențe pe care unii nativi nu le vor putea uita, tot felul de momente cruciale benefice, dar și dezavantajoase pentru unele.

Cinci zodii care până la sfârșitul lunii mai primesc ce merită de la viață

Berbecii care au reușit să demonstreze că nu e doar gura de ei, ci chiar știu să facă treabă fără să se laude în exces vor fi răsplătiți de soartă.

ADVERTISEMENT

Finalul de lună le aduce nu doar aprecierea colegilor și șefilor de la locul de muncă, ci și sume substanțiale în conturile lor. Pot spune că trăiesc, în sfârșit, așa cum își doresc.

Gemenii au parte și ei de situații interesante. Cei care au fost aspri și au mințit pentru a obține anumite foloase vor cunoaște ce înseamnă karma cu adevărat undeva la finalul acestei luni.

Adevărul va ieși la iveală spre neplăcerea lor, însă nu trebuie să dispere sau să se simtă neconsolați, căci tot răul va fi spre bine.

ADVERTISEMENT

Pe lista celor cinci zodii se numără și Fecioarele. Acestea primesc aprecierile pe care le merită în special din partea prietenilor și a familiei pentru tot ce au făcut pentru ei. Finalul de lună le aduce o bucurie imensă, o surpriză la care se așteptau, dar pe care niciodată n-au crezut că o să o vadă.

Peștii sunt puși în fața propriilor greșeli

Nu putem uita nici de Săgetători, care încep o nouă viață la finalul acestei luni. Ajutorul pe care l-au oferit până acum celor aflați în nevoie se va întoarce la ei prin niște căi pe care Dumnezeu le-a gândit foarte bine. Au parte de momente formidabile.

ADVERTISEMENT

Peștii se numără, alături de Gemeni, printre zodiile care se confruntă cu efectul de tip bumerang. Acțiunile lor rele vor reveni asupra lor ca o pedeapsă karmică și trebuie să accepte că totul în viață are un preț și nu pot face ce vor la nesfârșit.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!