Sport

Cele două motive mondene pentru care Craiova a renunțat la Reghecampf. Pe unul l-a spus patronul Rotaru, pe celălalt îl dezvăluie FANATIK

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre participările lui Laurențiu Reghecampf la emisiuni TV, care l-au deranjat în perioada în care „Reghe” îi pregătea pe olteni.
13.06.2022 | 22:50
Cele doua motive mondene pentru care Craiova a renuntat la Reghecampf Pe unul la spus patronul Rotaru pe celalalt il dezvaluie FANATIK
Cele două motive mondene pentru care Craiova a renunțat la Reghecampf. Sursă foto: YouTube/Acasă la Mărutță
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Craiova a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, precum și venirea lui Laszlo Balint la cârma echipei. Acum, FANATIK vă dezvăluie și emisiunile mondene ale lui „Reghe” care l-au deranjat pe Mihai Rotaru.

Cele două motive mondene pentru care Craiova a renunțat la Reghecampf

Mihai Rotaru a recunoscut că a fost deranjat de niște ieșiri mondene ale lui Laurențiu Reghecampf, care nu au legătură cu divorțul tehnicianului de Anamaria Prodan, deși patronul Craiovei a spus că nu s-a simțit bine când imaginea echipei era asociată cu viața privată a tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus că a fost deranjat de emisiunea „Fiță cu Adiță”, care a fost filmată de Laurențiu Reghecampf când se afla în cantonament, înainte de duelul cu FCSB din sezonul regulat.

Meciul a fost pierdut de olteni, pe teren propriu, scor 2-3, când Andrei Cordea reușea să înscrie golul victoriei în prelungirile confruntării.

ADVERTISEMENT

Atunci, Mihai Rotaru nu a știut nimic despre filmarea la care a participat antrenorul echipei, motiv pentru care a fost extrem de nervos și a recurs la decizii drastice, precum demiterea ofițerului de presă.

„Noi l-am sprijinit pe Laurențiu în toată această perioadă, nu e plăcut să se asocieze echipa ta cu alte evenimente, dar nu a contat în această decizie, pentru că dacă ar fi contat, am fi ajuns la această decizie în urmă cu 6-7 luni de zile. El nu a greșit cu nimic față de club, dar fiind persoană publică ești mai mult în vizorul tuturor.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut nici când a apărut la emisiunea ’Fiță cu Adiță’, de-asta am și concediat ofițerul de presă, care e un băiat bun, dar nouă nu ne plac astfel de lucruri”, a spus Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

FANATIK a aflat a doua apariție mondenă a lui „Reghe” care l-a supărat pe Mihai Rotaru

FANATIK a aflat că a doua apariție mondenă care a deranjat conducerea oltenilor a fost când Laurențiu Reghecampf a acceptat invitația de a participa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe care a filmat-o chiar înainte de meciul din Cupa României al Craiovei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Atunci, „Reghe” nu a stat cu echipa și a filmat emisiunea, iar oltenii urmau să fie eliminați de Sepsi din Cupa României, ceea ce a reprezentat compromiterea întregului sezon.

Cele două apariții televizate l-au deranjat tare pe Mihai Rotaru, care își dorește mai multă liniște la echipă din punct de vedere al aparițiilor televizate, mai ales în ceea ce privește antrenorul echipei.

În perioada mandatului său la Universitatea Craiova, în afară de cele două emisiuni menționate, Laurențiu Reghecampf a mai avut o apariție la TV, când a fost invitat de Mircea Dinescu la emisiunea „Poezie și delicatețuri”, dar atunci a mers cu tot staff-ul său.

În plus, „Reghe” a mai avut o apariție în luna februarie în podcastul „Acasă la Măruță”, în care a vorbit despre viața sa.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT