Life

Cele două zodii care nu se vor înțelege niciodată. Se urăsc de moarte

10.06.2020 | 13:36
Cele doua zodii care nu se vor intelege niciodata Se urasc de moarte
Există două zodii care nu se vor înțelege niciodată: Leu și Pești. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Există două zodii care nu se vor înțelege niciodată, care vor intra mereu în conflicte. Poate că e exagerat spus că se urăsc de moarte, dar pot ajunge și la acest sentiment cu ușurință, mai ales când simt că le este pângărită imaginea publică.

Cele două zodii care nu se vor înțelege nici într-o mie de ani

Înainte să aflăm care sunt acestea, trebuie spus că vorbim despre două zodii extrem de ambițioase, puse mereu pe harță. Se atacă ușor și nu ascultă până la capăt argumentele celorlalți, convinse fiind de propria lor importanță încă din primele secunde.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă de multe ori au parte de succese colosale, aceste zodii trebuie să își controleze ceva mai mult pornirile.

Leu și Pești, o relație imposibilă

Este vorba despre un nativ de apă și unul de foc. Cei născuți în zodiile Leu și Pești vor avea întotdeauna probleme privind abordarea vieții.

ADVERTISEMENT

Leii sunt mai pasionali și mai egocentrici, dar sunt ceva mai sinceri, în timp ce Peștii sunt alunecoși și urmăresc să obțină lucrurile prin cele mai ușoare metode, indiferent de consecințe.

Leul și Peștele nu se vor înțelege bine profesional, pentru că își vor disputa întâietatea într-un mod fără scrupule, dar nici pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

O relație de iubire între o persoană născută în Leu și una în Pești este sortită din start eșecului. Cel născut sub semnul de apă se va victimiza pe tot parcursul relației, recurgând adesea la mila partenerului pentru a obține ceva, în timp ce Leul va căuta persoane la fel de solare și de energice precum ei, nu de profitori.

Așadar, nativii Pești și Leu nu sunt cei mai potriviți din punct de vedere astrologic, iar primele semne că lucrurile o pot lua razna într-un astfel de cuplu nu apar târziu, chiar după primele zile de conviețuit împreună.

ADVERTISEMENT